FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

FCSB - DINAMO // Bratu știe cum să destabilizeze FCSB: "Am pregătit câteva surprize!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 20:40

FCSB - Dinamo se înfruntă în această seară în primul derby al sezonului. Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a analizat derby-ul cu FCSB, cu doar câteva minute înainte de startul meciului. "Mitraliera" a dezvăluit că a pregătit câteva schimbări prin care să-și surprindă marea rivală. 

"E primul derby din carieră. Am niște emoții constructive, dar sunt foarte motivat. Această partidă e o provocare atât pentru mine cât și pentru echipă. Cred că suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Sperăm să fie un spectacol frumos. Cred că avem un lot echilibrat, cu posibilitățile care sunt la Dinamo, dar eu am mare încredere în jucătorii mei.

Am văzut sistemul celor de la FCSB, e sistemul preferat al lui Nicolae Dică. Am văzut că așa au jucat cei de acolo și cu Rudar Velenje. Am pregătit și noi câteva surprize, sperăm că ne vom surprinde adversarul", a spus Florin Bratu, la TV Digi Sport.

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, M. Bălașa, Momcilovic – Ov. Popescu, L. Filip – Man, Fl. Tănase (cpt), Teixeira – Gnohere
Rezerve: A. Vlad – Nedelcu, Fl. Coman, Moruțan, Jr. Morais, Jakolis, Qaka
Antrenor: Nicolae Dică

Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca, Mahlangu, D. Nistor (cpt) – Sorescu, Axente, Salomao
Rezerve: Muțiu – Pesici, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu, Gomelt, Neicuțescu, Moldoveanu
Antrenor: Florin Bratu

FCSB - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează