FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO „Câinii” au dezvăluit tactica la conferința de presă: „Am exersat asta, sper să-i surprindem”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 11:45

Dinamo a susținut astăzi conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB de sâmbătă, iar jucătorii desemnați să vorbească în fața jurnaliștilor au fost atacanții Robert Moldoveanu (20 de ani) și Mihai Neicuțescu (21 de ani).

  • FCSB - Dinamo e sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus!

Cei doi au vorbit despre emoțiile cu care se confruntă înaintea acestui meci, au dat detalii despre cum se motivează, vorbind și despre tactica cu care Dinamo speră s-o surprindă pe FCSB. 

„Atmosfera e bună, am pregătit foarte bine meciul cu Steaua. Cel mai frumos derby de care îmi aduc aminte e cel în care Dănciulescu a înscris din foarfecă în Ghencea (n.a - 4-2 pentru Dinamo, în aprilie 2007). O să fie spectacol, mai ales în tribune. Vom fi motivați și vom da totul să câștigăm. Nimic nu e mai important decât meciul cu Steaua.   

E un meci special, trebuie să-l câștigăm pentru a-l face fericit pe Unicul Căpitan (n.a - de la a cărui dispariție se împlinesc 19 ani sâmbătă)!  Ne-am axat pe faze fixe în această săptămână, sperăm să profităm și să înscriem!

FCSB are o echipă bună, cu mulți tineri, trebuie să fim atenți. Cei de acolo nu au un jucător care să facă diferența. La noi, Nistor face diferența, trage echipa după el. Sunt sigur că Nistor ar fi titular la FCSB”, a spus Robert Moldoveanu, completat de colegul său din ofensivă: 

„Sper să dau cât mai repede gol pentru Dinamo în campionat. Nici nu mai trebuie să ne motivăm, nu mai ai nevoie de motivație înaintea unui asemenea meci. Încercăm să-i învățăm pe străini ce înseamnă acest derby”, a declarat Mihai Neicuțescu. 

Vezi și: 

FCSB - DINAMO // Declarații incendiare ale unui fost dinamovist: „E derby-ul clonelor! Trupa lui Becali nu e Steaua, iar adevărata Dinamo e alta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  04 Octombrie 2019, 01:09

PISCITELLI - CIOBOTARIU , PULJIC , M.POPESCU , CORBU- MRZLJAK , R.GRIGORE - BRITO , NISTOR , MOLDOVEANU(strechie) - NEICUTESCU !!!

clujcampion
clujcampion  •  03 Octombrie 2019, 15:02

Scuze... se pare ca au zis ca spera sa ii surprinda ia jijisele a ma adaigat pe post de *** pentru oier, pe stelisti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clujcampion
clujcampion  •  03 Octombrie 2019, 14:59

Militienii astia nici nu atiu cu cine joaca :)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează