FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

DDB și-a pierdut răbdarea » Ce s-ar fi întâmplat după umilința cu FCSB

Dario Bonetti
Foto: Imago
Dario Bonetti Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 07:39 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 09:05

FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. După meci, suporterii dinamoviști nu au putut suporta umilința în fața marii rivale și i-ar fi cerut demisia lui Dario Bonetti.

Înfrângerea fără drept de apel al lui Dinamo nu a fost trecută cu vederea de fanii din conducerea DDB. După partidă, aceștia i-ar fi solicitat lui Dario Bonetti că ar trebui să renunțe la postul de antrenor, anunță Fanatik.

Asta în condițiile în care Dinamo a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în Liga 1 fără gol marcat și a ajuns pe locul 14 cu numai 6 puncte după 8 runde. Doar Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni au un parcurs mai slab decât formația lui Bonetti.

Italianul a preluat echipa la începutul lunii iulie, cu o săptămână înainte de începerea campionatului după ce Dusan Uhrin a plecat de la echipă.

Bonetti: „A fost cea mai neagră seară din cariera mea!”

Dario Bonetti s-a arătat resemnat la finalul partidei cu FCSB, terminat cu cel mai dureros eșec din istoria „câinilor”.

+18 FOTO

„E un moment dificil. Îmi pare rău pentru suporteri. Era 1-0 în minutul 42, apoi, după cartonașul roșu, ne-au dat 3 goluri. E foarte dificil pentru o echipă tânără. Trebuie să acceptăm și să mergem mai departe. 

Nu am văzut bine ce s-a întâmplat la eliminare. Uneori ai parte și de surprize negative. Este o experiență nouă și pentru mine. E prima dată când pierd la 6 goluri. A fost cea mai neagră seară din cariera mea! 

Vom face o analiză, să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să rezolv eu greșelile individuale. Avem acum niște jucători noi, trebuie să îi integrăm, să crească fizic. 

Nu m-am așteptat la acest scor, totul s-a terminat la eliminare, a fost foarte ușor pentru ei , ai mei au încercat să dea totul. Nu se pune problema retrogradării”, a spus Bonetti, la Telekom Sport.

VIDEO. Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB

Citește alte știri despre FCSB - Dinamo:

Florin Răducioiu, după umilința lui Dinamo din derby: „Viitorul este foarte complicat”

Cum și-au ironizat jucătorii de la FCSB rivalii » Imaginile filmate în vestiar, imediat după meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
paolo14
paolo14  •  13 Septembrie 2021, 18:59

S-au suparat tararache si cu bucurica? Vai de steaua voastră! Pun intended!

therealreddog33
therealreddog33  •  13 Septembrie 2021, 18:58
Postat de jean_valjean pe 13 Septembrie 2021, 12:24

Cum asa ? Nu vorbeam de arbitru daca eliminarea venea la 3-0 ..dar pana la acel rosu era doar 1-0 si din o lovitura libera acordata eronat..si nu era mare diferenta intre echipe pe teren ! Ca antrenorul si jucatorii nostri s au prezentat execrabil, e partea a doua...dar vinovatul principal ptr umilinta istorica este istvan..fara el pierdeam poate cu 2,3-0

Sincer faultul e la limita, se poate da și rosu direct. Filip nu gândește când joaca, asta e problema lui de mult. A comis multe greșeli din astea. Nu era nici o faza de gol clar, sa zici ca nu ai alta soluție. El nu știe ABC ul unui fundaș. Și dacă ar fi fost 3-0 tot zero puncte sunt. Nu scorul e problema, pur și simplu nu jucam nimic. Și nu avem nici determinare, nici parte fizica sau tactica sa compensam.

doar..titi
doar..titi  •  13 Septembrie 2021, 17:42
Postat de jean_valjean pe 13 Septembrie 2021, 12:24

Cum asa ? Nu vorbeam de arbitru daca eliminarea venea la 3-0 ..dar pana la acel rosu era doar 1-0 si din o lovitura libera acordata eronat..si nu era mare diferenta intre echipe pe teren ! Ca antrenorul si jucatorii nostri s au prezentat execrabil, e partea a doua...dar vinovatul principal ptr umilinta istorica este istvan..fara el pierdeam poate cu 2,3-0

mario mai uita-te odata ..itu ..nu joaca mingea , il loveste pe keseru cu umarul drept in fata : https://youtu.be/jvyndo6vbS8?t=119 . !!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează