FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FCSB - DINAMO // Declarație surprinzătoare a lui Becali: "Vreau să-mi cer iertare că am spus asta despre Dinamo" + De ce Alibec a fost "cea mai mare povară" a lui Gigi

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 20:29

FCSB și Dinamo se înfruntă în această seară în primul derby al sezonului.  Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a cerut scuze pentru declarațiile oferite zilele trecute, când a comparat-o pe Dinamo cu Rudar Velenje, adversara roș-albaștrilor din turul II al preliminariilor Europa League. 

"Sperăm să spargem gheața, doar jucăm acasă. Suntem mai valoroși. Totuși, vreau să-mi cer iertare că am comparat-o pe Dinamo cu Rudar. Are dreptate Dănciulescu. Îmi cer scuze pentru acea comparație. E normal ca noi să câștigăm. Cred că vom câștiga.

Nu există presiune. Jucătorii trebuie să câștige orice meci, dar presiune nu există la ora aceasta. Ne batem cu Craiova și CFR la titlu, așa cred", a spus Becali.

"Alibec a fost cea mai mare povară din viața mea"

Finanțatorul stelist s-a felicitat ulterior pentru faptul că l-a vândut pe Denis Alibec la Astra Giurgiu. 

"A fost extraordinar că am pierdut cu Astra Giurgiu în prima etapă. Ioan Niculae, în mintea lui, când a văzut că a bătut pe FCSB, s-a gândit că ia campionatul. Așa m-a scăpat de Alibec. Alibec a fost cea mai mare povară din viața mea din fotbal. Dădusem mulți bani pe el. Am scăpat de cea mai mare povară, bine că l-am dat", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

"Aveam altă minte când mă tachinam cu Borcea. Eram mai sălbatic, îmi doream mai mult celebritatea. Acum nu mă mai interesează asta, când mă duc la biserică mă rog să nu fie presa acolo"
Gigi Becali

FCSB - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
560938420971193
Cornaciu Cristian  •  30 Iulie 2018, 16:31

De ani de zile este egalata sau pierde in final - la cine este vina ? Jucatori sau antrenor ? Daca vrei C.L. pune antrenor de nivel - sugerez variante ieftine : Ionut Popa, Petre Grigoras sau mai scumpe Edi Iordanescu - antrenori care formeaza echipe si impun tactici adecvate functie de adversar. Daca se continua cu Dica nu se prinde play off !!!

martinpen
martinpen  •  29 Iulie 2018, 23:48

Gigi : "E normal ca noi să câștigăm. Cred că vom câștiga." daca ar fi sa platim toate erorile spuse, gigi ar fi primul care ramane fara bani...

mrmoshugdu
mrmoshugdu  •  29 Iulie 2018, 23:29

Daca vor juca si Rudar cum a jucat Dinamo nu vad bine FCSB. Ai grija ce-ti doresti Gigica !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează