FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Dusan Uhrin are o singură dilemă înainte de Derby » Cum poate arăta „11”-le lui Dinamo

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2019 20:56

Dinamo și FCSB vor juca pe 5 octombrie în Derby de România. 

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, are puține dileme înaintea primului Derby din cariera sa: cine va juca în locul lui Sorescu suspendat, Gabriel Moura sau Robert Moldoveanu? 

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

Dusan Uhrin a reaprins speranțele la play-off pentru „câini” și e consecvent ideilor sale tehnice, nu a schimbat decât obligat în primul "11", a dat credit jucătorilor chiar și după ce ei au greșit. Totuși, are o mare dilemă în preajma partidei: cu cine va juca în locul lui Sorescu, care a fost eliminat cu Voluntari (2-1)? 

Chiar dacă e refăcut fizic, Brito iese din calcul întrucât nu are meciuri oficiale în picioare. Uhrin nu e genul care să riște. Rămân două opțiuni pentru postul de mijlocaș dreapta. 

Prima soluție ar fi Gabriel Moura, care e fundaș dreapta de meserie, iar în această situație, rămâne Ciobotariu fundaș dreapta. A doua ar fi una mai ofensivă, Robert Moldoveanu, care ar putea fi trecut din banda stângă în locul lui Deian.  

Cum ar putea arăta Dinamo în Derby: Piscitelli - D. Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, Corbu - I. Filip, Mrzljak - G. Moura (Moldoveanu), Nistor, Neicuțescu - Montini 

7 meciuria strâns Moura pentru Dinamo, fiind adus la solicitarea lui Neagoe

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează