FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // EXCLUSIV VIDEO+FOTO Mesaje războinice pe zidurile din baza sportivă a FCSB-ului » Florin Talpan luat la țintă de ultrași

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 11:34

Înaintea derby-ului dintre FCSB și Dinamo, suporterii roș-albaștrilor au scris pe zidurile din baza sportivă din Berceni mesaje pentru jucătorii lui Bogdan Vintilă.  

  • Meciul se joacă sâmbătă, 5 octombrie, pe Arena Națională, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 12-a din Liga 1 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.  

„Marile iubiri nu se lasă la greu! Sâmbătă, Steaua bate Dinamo!”, „FCSB = Steaua”, „Luptați, fraților! Suntem istoria României la fotbal” și „Aici e Steaua” sunt mesajele suporterilor echipei lui Gigi Becali. 

Printre aceste mesaje apare și numele juristului CSA Steaua, Florin Talpan, pe care suporterii FCSB nu îl au deloc la inima. Dacă pe vremuri suporterii îl înjurau pe patronul Gigi Becali, acum, Talpan a devenit inamicul numărul 1 al suporterilor vicecampioanei. 

VIDEO MATCH PREVIEW FCSB - DINAMO

VEZI ȘI:

FCSB - DINAMO // VIDEO Dennis Man le răspunde dinamoviștilor: „De ce vin atâția suporteri la stadion când joacă cu noi dacă nu suntem Steaua?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
cris210
cris210  •  04 Octombrie 2019, 22:50

STEAUA câștigă! DINAMO speră, totuși.

stoichkov9
stoichkov9  •  04 Octombrie 2019, 14:32

FcStanSiBran ultras. :)

stenkasinger
stenkasinger  •  04 Octombrie 2019, 13:33
Postat de satyricon pe 04 Octombrie 2019, 13:17

Bravo!

tot prostalau comicule?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează