FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FCSB - DINAMO // Florin Prunea îi enervează pe steliști înaintea Derby-ului: "Sunt convins că Dinamo va câștiga"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 20:25

FCSB - DINAMO // Florin Prunea, fostul portar al lui Dinamo și al naționalei, vine cu o declarație optimistă înainte de startul derby-ului cu FCSB, care se joacă în această seară, de la ora 21:00.

"Aștept un joc bun, un spectacol de calitate, dar Dinamo să câștige. Suntem la început de campionat. FCSB are probleme, l-a pierdut pe Budescu. Bratu e la primul derby. Sper ca Florin să treacă bine de acest «botez», e un meci prin care își poate câștiga suporterii. Îi urez baftă și sunt convins că Dinamo va câștiga.

Cea mai plăcută amintire din derby-uri vine din calitatea de conducător, culmea. Am câștigat ultimele două derby-uri din această postură", a declarat Florin Prunea, la TV Digi Sport.

Prunea e cunoscut drept un aprig rival al FCSB-ului. A înjurat fanii steliști pe vremea când era președinte la Poli Iași și a fost surprins în timp ce înjura echipa roș-albastră la o petrecere organizată de gloriile lui Dinamo.

Vezi și:  "Câinii", mobilizați de ironiile lui MM Stocia: "Să vedem dacă asta i-a motivat pe jucători" + explicație pentru dispariția unui titular din echipa lui Bratu

FCSB - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează