FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO. Florin Prunea, ofertat de marea rivală: „Mă certa nevasta de mă rupea”

Florin Prunea, 52 de ani, fostul conducător și portar al lui Dinamo, a dezvăluit că a fost ofertat în urmă cu mai mulți ani de rivala FCSB. +49   FOTO
Florin Prunea, 52 de ani, fostul conducător și portar al lui Dinamo, a dezvăluit că a fost ofertat în urmă cu mai mulți ani de rivala FCSB.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 17:10 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 17:27

Florin Prunea, 52 de ani, fostul conducător și portar al lui Dinamo, a dezvăluit că a fost ofertat în urmă cu mai mulți ani de rivala FCSB.

  • FCSB și Dinamo, cele mai importante echipe din Liga 1, se întâlnesc de la ora 21:00 în Derby de România. Meciul e liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Am avut 4 oferte de la Steaua. Mă certa nevasta mea de rupea. Unde mai ies eu pe stradă, eu crescut de Dinamo de la 7-8 ani, dacă mă duc la Steaua?

Îmi aduc aminte că eram într-un concediu şi a venit nea Tică Dănilescu (n.r. fost conducător al Stelei) cu elicopterul după mine. Mi-a zis «Florine, vreau să vorbesc ceva cu tine! Uite, am venit cu elicopterul să te luăm». Eram liber de contract, puteam să mă duc. Am refuzat însă și nu-mi pare rău", a declarat Prunea, citat de TV Telekom Sport.

VIDEO Match preview FCSB - Dinamo: tot ce trebuie să știi despre „Derby de România”

FOTO Cele mai tari imagini din meciurile FCSB - Dinamo

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - Dinamo:

Mihai Stoica exultă înainte de meciul cu Dinamo! Revenire-cheie pentru FCSB: „Asta da veste în zi de derby”

Puțini au reușit asta în fața lui Gigi Becali » „Câinii” se prezintă la derby-ul de diseară cu un as în mânecă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blahblahblah111
blahblahblah111  •  03 Octombrie 2020, 18:10

a avut oferte la steaua, nu de la fc fcsb prieteni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează