FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // FOTO Au cedat nervii în Derby! Jucătorii s-au luat la bătaie după o intrare dură asupra lui Man

FOTO: Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 20:58

FCSB și Dinamo se înfruntă ACUM, pe Arena Națională, în primul derby al noului sezon.

Spiritele au scăpat de sub control în minutul 31. Mihai Popescu l-a busculat pe Man, stelistul a rămas întins pe gazon, iar jucătorii celor două echipe s-au luat apoi la bătaie.

Reluările TV au arătat că Mihai Popescu a căutat un contact cu Dennis Man, dar Hațegan nu a luat nicio decizie împotriva acestuia. 

Jucătorii celor două rivale s-au calmat abia după intervenția celor trei arbitri, nici măcar un galben nefiind acordat în urma scandalului.

Urmărește AICI desfășurarea partidei FCSB - Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
106683413108068
Francisc Dascal  •  30 Iulie 2018, 09:56

MENTIONEZ NU SUNT F.C.S.B IST,STELIST SAU CUM PRONUNTA CRAINICUL TOT MECIUL "FOSTA STEAUA ",DAR ACEST GEST GOLANESC TREBUIA SANCTIONAT CU ROSU DIRECT,DEOARECE A FOST PREMEDITAT,CU INTENTIE !!!!!!!

467991146719096
Costel Rosoiu  •  30 Iulie 2018, 09:08

A fost o inscenare de fault,de fapt MAN tot meciul mima faulturi.Asta n-o sa fie mare fotbalist niciodata.Vezi ca marele NEIMAR ,datorita tavaliturile de la C.M 2018 RUSIA,LUAT LA MISTO,ACUM SE TRATEAZA LA PSIHOLOG ,SA SCAPE DE COSMAR.

orlick
orlick  •  29 Iulie 2018, 23:59

Cartonas? *** nu a dat nici fault!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează