FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FCSB - DINAMO // FOTO Dinamoviștii au știut scenografia rivalilor! Vezi mesajul ironic prin care le-au răspuns

FOTO: Raed Krishan +25   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 21:18

FCSB și Dinamo joacă acum în derby-ul fotbalului românesc, iar fanii s-au ridicat la nivelul acestui moment cu două scenografii remarcabile. 

foto Vezi AICI imagini cu cele două scenografii!

Dacă dinamoviștii sunt recunoscuți pentru scenografiile 3D din meciurile tari, cei din Peluza Roș-Albastră au surprins astăzi. Gazdele au ridicat o imagine imensă deasupra peluzei, înfățișând un vrăjitor, Gandalf din Stăpânul Inelelor, și mesajul: "În vremuri întunecate  / Lumina Stelei ne arată calea către dreptate!".

Dinamoviștii au aflat din timp scenografia rivalilor și au răspuns: "You shall not pass!", celebră replică a lui Gandalf.

Peluza dinamovistă a pregătit o scenografie dedicată lui Cătălin Hîldan și noului proiect prin care fanii vor preluarea clubului. Mesajul alăturat a fost: "Nu ne dăm bătuți, niciodată nu e timpul pierdut / Câinilor, în viața asta mai avem ceva de făcut!".

Cine a câștigat duelul coregrafiilor?

FCSB
Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
geo.b.
geo.b.  •  30 Iulie 2018, 16:50

Suporterii adevarati insotesc echipa neconditionat la toate meciurile. Mai ales la cele de pe propriul teren si nu doar la cele cu steaua,fcsb sau cum se mai numeste.La fel trebuie sa-i sustina si la meciul cu Chiajna,Voluntari,Dunarea Galati sau Dacia Unirea Braila.

para.para
para.para  •  30 Iulie 2018, 01:18

Nu-mi vine sa cred. Hartia a ajuns atat de jos incat publica articol cu o peluza in care galeria lui fc fcgesepe sa ridica un bosorog 3D.

stark
stark  •  29 Iulie 2018, 23:51

Excelent dinamovistilor. Peluza Fcsbista Viorica Dancila a facut scenografie cu Saruman'a Gigi :) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează