FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // FOTO & VIDEO Gest superb al jucătorilor de la FCSB » Tricouri dedicate suporterului decedat

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 20:41

FCSB - Dinamo are o încărcătură emoțională imensă în acest an. Nu doar „câinii” joacă pentru un dinamovist decedat. Și roș-albaștrii joacă în memoria unui suporter înfocat. 

Jucătorii lui Bogdan Argeș Vintilă au ieșit pe teren cu tricouri negre pe care era imprimată poza lui „Rică” Aurel Petre, suporterul decedat în urma unui cancer la colon, alături de mesajul „Mereu în inimile noastre”. De asemenea, roș-albaștrii evoluează cu banderole negre pe brațe. 

Anunțul decesului a fost făcut de către Mihai Stoica, fostul director sportiv al FCSB-ului, în urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook: „Dumnezeu să te odihnească în pace, fratele nostru Rică! Banderola neagră la derby și VICTORIA vor fi în memoria ta”.

Nici suporterii nu l-au uitat pe „Rică”. Aceștia au afișat un banner, la începutul partidei, pe care au scris „Odihnește-te în pace”.

Bătaie la finalul derby-ului! Suporterii de la FCSB au intrat peste dinamoviști

VEZI ȘI: 

FCSB - DINAMO // Declarație halucinantă a lui Narcis Răducan înaintea derby-ului: „Mă aștept ca suporterii noștri să migreze către echipa Armatei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează