FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO KIEV

FCSB - DINAMO KIEV // Mihai Teja, indicații la foc automat la ultimul amical + Ce jucător al FCSB-ului a acuzat probleme în prima repriză

Mihai Teja Foto: Cristi Preda
Mihai Teja Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 17:35

FCSB încheie seria amicalelor din această iarnă cu un test cu Dinamo Kiev, formație calificată în primăvara europeană a Europa League, unde o va întâlni pe Olympiakos Pireu.

  • Corespondență GSP din Spania

Tocmai din acest motiv, amicalul de azi s-a jucat cu minge de Europa League, pentru ca Dinamo Kiev să se obișnuiască.

Acesta este ultimul test și pentru FCSB înaintea începerii campionatului. Mihai Teja a fost foarte implicat și a dat indicații dese, de undeva din mijlocul tribunei, dintre suporterii veniți să asiste la joc. 

„Ne mișcăm mai mult, să primim mingea. Joacă simplu, dau, plec, dau, plec” le-a strigat Teja jucătorilor. 

Prima repriză a scos la iveală și o verigă slabă printre steliști. Cel puțin la capitolul pregătire fizică Junior Morais pare să aibă ceva probleme. Tocmai din acest motiv Alexandru Stan a fost scos la încălzire devreme. 

minge europa league

CITEȘTE ȘI: 

Detalii de la amicalul FCSB-ului de azi cu Dinamo Kiev!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează