FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Mattia Montini vrea să înscrie în premieră în poarta marii rivale: „E meciul sezonului, ca un Roma - Lazio. Dacă învingem, dăm lovitura!”

Articol de - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 17:17

Mattia Montini, 27 de ani, atacantul lui Dinamo, vrea ca FCSB să devină a 12-a echipă din România în poarta căreia va marca. 

Vârful italian nu a jucat până acum contra marii rivale, el asistând din tribune la ultima confruntare directă, din noiembrie 2018, scor 1-1.

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, liveTEXT pe GSP.ro și transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport

Până acum a marcat în poarta a 11 echipe, având în total 16 goluri în 32 de partide: Viitorul, Craiova, Poli Iași, FC Botoșani, Călărași, Hermannstadt, Voluntari, Gaz Metan, Chiajna, Clinceni și Chindia.

Pentru noi se poate spune că e meciul sezonului: dacă vom învinge, vom da lovitura, vom avea și continuitate în rezultate bune. Poate nu va fi spectacol, dar vrem să arătăm ca un grup, ca o echipă. 

Am jucat la AS Roma la juniori, acest duel e ca un derby între Roma și Lazio. Normal că-mi doresc să dau gol”, a spus Montini.

Vezi și:

Lobonț nu s-a putut abține! A dat de pământ cu FCSB și Dinamo: „Ăsta e derby?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  05 Octombrie 2019, 16:16

Forza Dinamo!sincer,nu suntem favoriți,mizez din nou pe mobilizare și aportul fanilor,care spre rușinea lor nu vin în nr. mare și la celelalte partide!Avem un lot subțire și pe lângă asta lipsesc Sorescu și Fabbrini!

100002473541087
Danut Ognean  •  04 Octombrie 2019, 18:55

fortza dinamo!zdrobiti fcsbei maine seara

spartcapus
spartcapus  •  04 Octombrie 2019, 18:26
Postat de amygos_sm pe 04 Octombrie 2019, 18:11

din ce tin minte, de cate ori au facut asta, plus delaratiile ca vor juca pentru haldan, nu prea le-au iesit...

Ar fi cazul ca fotbalistii sa vorbeasca mai putin si sa dovedeasca pe teren, vorbele goale nu intereseaza pe nimeni!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează