FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FCSB - DINAMO // Mobilizare cu "mileuri" » Decizia lui Bratu înainte de derby-ul cu FCSB

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2018 09:00

Dinamoviştii şi-au pus în cantonamentul de la Săftica diverse declaraţii zeflemitoare ale rivalilor de la FCSB pentru a se motiva înaintea confruntării de diseară.

În această seară e programat episodul 173 al Derby-ului de România, iar "câinii" vor să să răzbune, printre altele, după ruşinea de a juca în primăvară în play-out. Detaliu ce a atras multe ironii din partea rivalilor, mai ales după ultima confruntare directă dintre cele două echipei, scor 2-2, după ce Dinamo a condus cu 2-0, iar rezultatul a cântărit decisiv ca roş-albii să joace în grupa a doua valorică a campionatului.

În plus, câteva dintre ultimele declaraţii zeflemitoare ale celor de la FCSB au fost aşternute pe coli A4 şi puse în vestiar, la Săftica, pentru ca fotbaliştii să se "energizeze" în plus în preajma partidei de diseară.

Pe lângă motto-ul rostit de Cătălin Hîldan înaintea Derby-ului din 2000, 3-2 pentru "câini", "Hai să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!", care se regăseşte şi pe echipament şi care e prezent în vestiar, roş-albii au mai lipit pe perete două afirmaţii, una a lui Mihai Stoica, alta a lui Gigi Becali. Ambele de dată recentă. "Unii joacă în cupele europene, alţii se pregătesc să dea jos mileurile de pe televizor şi să se uite la el", respectiv "Cum să-mi fie frică de ei? Dinamo e ca Rudar Velenje", ultima aparţinându-i patronului FCSB, după victoria cu 2-0 din Slovenia. 

"Trebuie să ne dăm viaţa cu FCSB, să luptăm până când vom cădea din picioare. Avem multe revanşe de luat. Avem salariile la zi, nu avem nevoie de alte motivaţii. O să-i motivez şi eu pe colegi cum ştiu mai bine"
Dan Nistor, mijlocaş Dinamo

"Cine mai înţelege... Domnul Becali spune că Dinamo e singura echipă de care-i e teamă, apoi că am fi ca Rudar. În fine, vedem la Derby, sunt sigur că Dinamo se va mobiliza cum trebuie"
Ionel Dănciulescu, director general Dinamo

"Dacă eram la Chelsea, îmi doream jucători de o sută de milioane, însă ne raportăm la situaţia de aici. S-a reuşit un echilibru destul de bun al lotului"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Va fi vândut pe milioane de euro"

Cumpărat de la Iași pe 400.000 de euro, albanezul Kamer Qaka a prins repede în tricoul roş-albaştrilor. Mijlocaşul central de 23 de ani e văzut drept un transfer foarte reuşit de un fost căpitan al Stelei, Eugen Trică. "Gigi a făcut o afacere foarte bună, fiindcă fotbalistul va aduce un plus pe teren, iar peste un an îl va vinde cu siguranţă pe cel puţin două milioane de euro. Dau scris că va fi un transfer reuşit. Ştiu ce potenţial are, l-am antrenat la Iaşi, e fotbalist de mare calitate", a spus Trică pentru Gazetă. 

"Pot juca oricând"

Kino Delorge, fundaş dreapta belgian de 20 de ani, este ultima mutare a roş-albilor în mercato estival. Dănciulescu a declarat: "Nu cred că va mai veni careva. Dar nu poţi să ştii ce va fi peste o săptămână, două". Bratone l-a completat: "Avem un lot echilibrat. Delorge vreau să-l văd că se poate impune. E profilul pe care-l căutam eu, are calitate, forţă, viteză". Kino a comentat: "Sunt foarte fericit, antrenorul m-a dorit foarte mult. Am fost surprins ca totul să fie atât de serios aici, în România. Ştiam că Dinamo e un club mare în această ţară, aşa cum e şi adversara din Derby. Sper să pot juca repede, mister Bratu va decide când voi debuta".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (89)
1603630919884559
Belciug Gigi  •  29 Iulie 2018, 15:24

fc5b se va face de Qaka !! Dică va fi marele dinamovist!!

416035585491188
Dimache Gelu  •  29 Iulie 2018, 15:16

CUM... CUM.? ISI MANA NEA JIJI ..*** PE ARENA NATIONALA? OPRITI BAH TRAFICUL :))))) DE PESTE TOT

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  29 Iulie 2018, 13:01

Dinamo 1948 sa

Vezi toate comentariile (89)
Comentează