FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FCSB - DINAMO // Pulhac a luat titlul cu Dinamo, dar recunoaște: "FCSB e favorită în Derby" » Cum ar putea schimba Bratu situația

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 08:38

Cristi Pulhac (33 de ani), fostul fundaș al celor de la Dinamo, e rezervat înaintea derby-ului de duminică cu FCSB și îi vede pe roș-albaștri favoriți.

"Ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani şi vorbind cu mai multă lume, nu mai e un derby interesant, faţă de alte perioade.

Eu cred că FCSB este puţin favorită, dar eu am încredere, că-l ştiu foarte bine pe Florin şi sunt sigur că îi va motiva pe copiii ăştia care au venit. Vine prea devreme meciul ăsta pentru ei, dar adrenalina şi ambiţia înving o echipă mai bună, mai solidă", a spus Pulhac, la TV Telekom Sport.

2 goluri
în 166 de meciuri a marcat Pulhac pentru Dinamo, all-time

FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează