FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FCSB - DINAMO // Veste excelentă pentru Florin Bratu: ultimul transfer e apt pentru Derby de România + Un titular este însă în mare pericol

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 16:48

Tomislav Gomelt (23 de ani), ultimul transfer al celor de la Dinamo, n-a prins lotul de 18 în prima etapă, în partida cu FC Voluntari, 2-1. Totuși, croatul are toate șansele să fie o soluție pentru derby-ul cu FCSB de duminică.

Mijlocașul de 23 de ani a făcut antrenamente suplimentare pentru a-i prinde din urmă pe colegi, având în vedere că el nu a făcut pregătirea centralizată cu vreo echipă în vară.

Popa în pericol

Atacantul Daniel Popa a fost titular în prima rundă și nu s-a lipit la gol, irosind o ocazie uriașă. Acest detaliu l-ar putea costa postul de titular în partida cu FCSB, mai ales că atacantul care l-a înlocuit, Mircea Axente, a avut partea sa de contribuție la reușita victoriei. Axente a șutat în bară, mingea ajungând apoi la Deian Sorescu, cel care a înscris din a doua încercare.

Bratu a apreciat evoluția lui Axente  și a autorului golului, iar acest lucru ar putea să-l ajute pe Axente să fie în primul "11" la Derby.

FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și:  EXCLUSIV Primul meci, primele victime » Decizie de ultimă oră luată de Bratu pentru marele derby

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
bogdared9
bogdared9  •  25 Iulie 2018, 22:35

Suntem vai de curuletu nostru daca ne bazam pe Axente... nu e slab, e foarte slab... adica asta pe unde a jucat fost rezerva, si il iei tu la Dinamo acum ca mare atacant...maxim doua meicuri ii dau pana o sa inceapa sa fie huiduit..

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Iulie 2018, 19:48
Postat de rocky2 pe 25 Iulie 2018, 17:46

Unu de calitate costa bani! La ora actuala toti sunt numai mokaciuni!

unul bun pentru nivelul ligii 1 poti lua si gratis. dovada Nemec, Gnohere au venit gratis. dar e nevoie si de un pic de ochi. ok, nu aduci de afara, atunci promoveaza pe Neicutescu. 19 ani, peste 1.80, varf impins..il ai acolo in echipa. Axente o avea si el calitati dar l-am vazut incercat sa se intoarca parca se intorcea un tir din 5 miscari. Popa are o problema cand fuge..nu-si coordoneaza picioarele sub el. Cu Voluntari hai mai merg si astia..dar doar daca ai obiectiv salvarea de la retrogradare.

indolentu
indolentu  •  25 Iulie 2018, 18:22
Postat de trianon19 pe 25 Iulie 2018, 17:32

Axente si Daniel sunt cei mai buni atacanti din Romania; cu ei vom lua titlul si vom juca in CL

lulaku iti spune ceva slujitorule?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează