FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // VIDEO Jucătorii lui Uhrin jr. îi amenință pe roș-albaștri la casele de bilete: „Vreau să îi bat să le închid gura!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 16:43

FCSB și Dinamo se înfruntă în etapa a 12-a din Liga 1, chiar în ziua în care se împlinesc 19 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, iar „câinii” sunt pregătiți de derby.

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Dinamoviștii Ricardo Grigore (20 de ani) și Denis Ciobotariu (21 de ani) au vândut bilete cu trei zile înaintea întâlnirii cu marea rivală și se așteaptă la o susținere masivă din partea suporterilor.  

„Merge foarte bine vânzarea de bilete. Din câte am înțeles au rămas doar 4.000. Îi așteptăm pe suporterii noștri să ne susțină, pentru că avem nevoie mare de ei. Suntem pregătiți de derby și vom fi și mai pregătiți la ora meciului. Cu siguranță, meciul va avea o semnificație și mai importantă. Am încercat să le implementăm și străinilor mentalitatea asta de „câini”, încercăm să le explicăm cine a fost Cătălin Hîldan. Sperăm din tot sufletul nostru să îl facem fericit de acolo de unde este.  

Dacă voi intra, vor fi niște emoții la început, dar voi intra în meci și voi trece peste ele. Săptămâna dinaintea unui derby este cu totul altfel. Cu toții suntem mai concentrați, mai motivați. Eu sunt aici de mic și știu ce înseamnă Dinamo. Le vom arăta și jucătorilor nou-veniți.  

Noi suntem cel mai periculos adversar. Nu ne interesează niciun jucător al FCSB-ului. Dacă noi ne vom impune jocul și o vom face cum știm noi mai bine, nu avem de ce să ne temem de ei. Nu am apucat să vorbesc cu ei (n.r. cu colegii de la naționala U21, care joacă la FCSB), dar îmi doresc să îi bat să le închid gura”, a spus fundașul Ricardo Grigore.  

„Nu sunt emoții, doar ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci. Sunt 19 ani de la tragedia cu unicul căpitan și suntem foarte motivați să câștigăm acest meci. Este foarte important să luăm trei puncte și să urcăm în clasament. Este o mare rivalitate, dar trebuie să ne uităm și în clasament. Nu concepem să nu intrăm în play-off. Au jucători foarte buni, Coman, „Bizonul”, Tănase, dar suntem siguri că îi vom opri. (n.r. referitor la faptul că Florinel Coman joacă pe partea lui) Ne știm de când eram copii, de când el juca la Viitorul și îi cunosc toate secretele” - Denis Ciobotariu, fundaș Dinamo

VEZI ȘI: 

Dinamo, peste Steaua! FCSB, peste Dinamo! Statistică dată peste cap la Derby de România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
amygos_sm
amygos_sm  •  02 Octombrie 2019, 19:23
Postat de andrei.f pe 02 Octombrie 2019, 18:12

Una e să vrei, alta e să poţi. Stelistii o să le dea o bătută dinamovistilor să le sune apa-n cap, nici anul acesta dinam0 nu prinde play-off-ul !

ba prostea, echipa pe care o sustii e fcfcsb, stelistii joaca in judet...

andrei.f
andrei.f  •  02 Octombrie 2019, 18:12

Una e să vrei, alta e să poţi. Stelistii o să le dea o bătută dinamovistilor să le sune apa-n cap, nici anul acesta dinam0 nu prinde play-off-ul !

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  02 Octombrie 2019, 18:03

Se implinesc 19 ani de la moarte lui catLin haldan... fara commentarii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează