FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // VIDEO Suporterii nu se înghesuie pentru FCSB - Dinamo + Aroganța „câinilor” la adresa roș-albaștrilor

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 17:58

FCSB - Dinamo, derby-ul Ligii 1, e tratat cu maximă seriozitate de „câini”. Fanii dinamoviști au fost prezenți la întâlnirea cu jucătorii, a căror plecare a adus tăcere în Ștefan cel Mare.

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Astăzi, la stadionul din Ștefan cel Mare, a avut loc o acțiune în cadrul căreia câțiva fani norocoși au avut șansa  să-și achiziționeze bilete direct de la fotbaliști precum Mattia Montini, Denis Ciobotariu sau Ricardo Grigore. 

Zeci de fani au fost prezenți pentru a face cunoștință cu favoriții lor. După plecarea acestora, s-a așezat o liniște totală asupra casei de bilete, care a mai fost vizitată doar de cațiva oameni într-un interval de 60 de minute. 

Mai jos aveți atașată activitatea de la casa de bilete surprinsă de reporterul GSP, sub forma unui filmuleț fast forward. 

Suporterii sunt încrezători înaintea meciului, dar nu au fost impresionați de inițiativa conducerii. 

„Mi se pare o inițiativă bună a conducerii de a ne oferi șansa să facem cunoștință cu câțiva jucători, dar suntem în continuare de părere că Ionuț Negoiță ar trebui să părăsească clubul. 

Aducerile lui Puljic, Fabbrini și a lui Uhrin pe bancă sunt bine venite pentru noi, dar conducerea doar încearcă să "cârpească" echipa, nu să rezolve probleme cap coadă. Personal nu am mai prins niciodată o perioadă atât de slabă a echipei”, a declarat unul dintre suporteri. 

„Sunt dinamovist de 40 și ceva de ani,  însa nu am mai văzut niciodată o situație așa de neagră. Totul este datorat lui Ionuț Negoiță, care ar trebui să facă loc altui acționar alături de care să putem începe o eră nouă. Meciul de sâmbătă este un derby, consider că FCSB este continuitoarea Stelei, iar scorul cred că va fi egal”, a spus un alt dinamovist.

Organizatorii de la casele de bilete au avut și o aroganță la adresa rivalilor. Numele lui FCSB a fost scris cu litere mici. (Foto sus)

Cât costă biletele la FCSB – Dinamo 

PELUZĂ – 15 LEI 
TRIBUNA 2 – PERIFERIC – 35 LEI 
TRIBUNA 2 – CENTRAL – 60 LEI 
VIP 3 – 50 LEI 
VIP 2 – 75 LEI 
VIP 1 – 100 LEI 

Programul caselor de bilete de la Arena Națională: 

JOI – 11:00 – 19:00 
VINERI – 11:00 – 19:00 
SÂMBĂTĂ – 10:00 – 20:30

VEZI ȘI: 

Dinamo, peste Steaua! FCSB, peste Dinamo! Statistică dată peste cap la Derby de România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  03 Octombrie 2019, 12:30

Domne'ce inseamna fcsb!? Pe litere. Poate ne luminează careva? Ca steaua nu cred ca e!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează