FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // VIDEO Vlad Munteanu îl ironizează pe Florin Talpan, după scandalul cu jocul FIFA 20: „Cred că e ocupat și cu Call of Duty, că nici Armata nu o duce bine” :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 11:25

FCSB - DINAMO // Vlad Munteanu (38 de ani), fost mijlocaș stânga la Dinamo, în prezent manager la loturile naționale, a vorbit la GSP Live despre derby-ul de sâmbătă și l-a ironizat pe Florin Talpan. 

„Principala mea bucurie a fost în anul 2002 când am marcat 4 goluri în tot atâtea meciuri consecutive împotriva Stelei. Nu poți compara ce a fost atunci cu ce e astăzi. Mă refer la ce era atunci pe gazon și la ce e acum, dar și la atmosferă.  

Dinamoviștii nu știu dacă joacă cu Steaua sau cu FCSB. Eu nu pot să-ți spun dacă FCSB e Steaua, n-am datele necesare. Nu pot să-mi dau cu părerea într-un asemenea subiect. Cred că domnul Talpan e ocupat și cu Call of Duty, că nici Armata Română nu e într-o situație prea bună”, a spus Vlad Munteanu la GSP Live.

Declarația lui Vlad Munteanu vine în contextul în care juristul CSA, Florin Talpan, vrea să dea în judecată EA Sports, creatorul jocului video FIFA20, pentru că în versiunea cu Liga 1 FCSB apare cu palmaresul și Istoria Stelei. (Detalii AICI)

Call of Duty este un joc video de tip shooter în care acțiunea se petrecere în cel de-al Doilea Război Mondial și în timpul Războiului Rece în care un soldat e personajul principal.

Carieră impresionantă pentru Vlad Munteanu

Vlad Munteanu a avut o carieră importantă ca fotbalist. Pe lângă cele două titluri de campion câștigate cu echipa din Ștefan cel Mare, în sezoanele 2001 - 2002 și 2003 - 2004, fostul președinte de club al celor de la Universitatea Cluj are în palmares și 3 Cupe ale României, toate câștigate sub același tricou al lui Dinamo.

În străinatate, fostul jucător a trecut pe la Energie Cottbus, Wolfsburg, Auxerre, Arminia Bielefeld, FSV Frankfurt și Erzgebirge Aue, iar cel mai bun sezon a fost chiar după plecarea din România, la Cottbus, pentru care a înscris 11 goluri în 33 de partide.

CITEȘTE ȘI:

CSA STEAUA // EXCLUSIV Florin Talpan s-a luat la ceartă cu EA Sports, după ce FCSB a fost trecută cu palmaresul Stelei în FIFA20: „Dați-mă în judecată!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
vasy86le
vasy86le  •  05 Octombrie 2019, 09:37

Nu stiu ce e de ras, instanta a spus ca FCSB nu e Steaua, daca cei de la FIFA Romania nu i-au instiintat pe aia de la EA Games ca FCSB nu e Steaua, e normal ca Talpan sa le atraga atentia, problema e ca s-a trezit cam tarziu, jocul e deja pe piata.

ares.123
ares.123  •  04 Octombrie 2019, 16:27
Postat de magic4ever pe 04 Octombrie 2019, 14:27

Talpan are dreptate si LPF & FRF tot amana sa anunte FIFA & UEFA ca FCSB a pierdut definitiv in instanta culorile,stema si palmaresul si adevarata Steaua Bucuresti este echipa din liga 4 care detine Cupa Campionilor Europeni si 21 de titluri de campioana in timp ce FCSB are doar 5 titluri castigate de cand a fost preluata echipa ilegal de Becali din 2003...dar na,la LPF este Justin Ștefan care este finul lui Argaseala si imparte lunar plicuri din partea lui Becali sa inchida lumea ochii...pe site-ul de specialitate Transfermarkt.com se poate verifica ce spun eu...FCSB are 5 titluri si CSA Steaua din liga 4 are Cupa Campionilor Europeni si 21 de titluri de campioana

Aha....si abia atunci ati putea si voi sa insemnati ceva in fotbal, nu ? De aici si disperarea asta, sa vedeti Steaua in L4. Cand capra vecinului e moarta, pare si gloaba voastra ceva mai vioaie...

respect2014
respect2014  •  04 Octombrie 2019, 15:44
Postat de andrei.f pe 04 Octombrie 2019, 15:33

Iată preocupările unui ofiţer al armatei române, urmează o pensie specială neruşinată !

Pensiile militare nu sunt pensii speciale ;) Rdem glumim dar una-i una, alta-i alta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează