FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Direct în inima lui Gigi Becali! Fotbalistul dorit de roș-albaștri dezvăluie: „Iau Biblia în mașină, la meciuri”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 07:30 / Actualizat marti, 11 august 2020 09:41

FCSB încearcă să-l achiziționeze în această vară pe Alexandru Albu (27 de ani), fundașul împrumutat de Concordia Chiajna la Academica Clinceni. Gigi Becali se izbește însă de prețul piperat cerut în schimbul fundașului. 

Pentru a-l transfera definitiv, oficialii Concordiei Chiajna, clubul de care aparține Albu, i-au cerut lui Becali aproximativ 300.000 de euro, sumă pe care latifundiarul ezită s-o plătească. Transferul este momentan în impas, patronul de la FCSB așteptând ca prețul fundașului să mai scadă. 

Alexandru Albu: „Aprope la fiecare meci am Biblia cu mine în ghiozdan”

Între timp, Alexandru Albu a oferit câteva declarații care în mod cert vor fi pe placul lui Becali. Fotbalistul de 27 de ani este o persoană extrem de credincioasă, acesta mărturisind că umblă cu Biblia în ghiozdan înaintea meciurilor. 

„Aproape la fiecare meci am Biblia cu mine în ghiozdan. O ţin şi în maşină când conduc. M-aş duce la Muntele Athos pentru că toată lumea ar trebui să meargă să se roage. Dacă nu ne rugăm, uitaţi ce se întâmplă”, a spus Albu, potrivit Antena Sport. 

Cu mine nu e nicio problemă să se înţeleagă. Trebuie să se înţeleagă cu clubul. Stau cu puţine emoţii. Aştept cu nerăbdare, sper să se rezolve
 - Alexandru Albu

325.000 de euroeste cota de piață a lui Albu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt

Alexandru Albu, dorit de FCSB

Albu (foto) a ajuns la Clinceni la începutul anului, după ce în perioada 2014-2019 a evoluat în tricoul Concordiei Chiajna. Acesta are 16 meciuri bifate pentru formația lui Ilie Poenaru, antrenor care l-a folosit în mai multe rânduri pe postul de mijlocaș defensiv. Va împlini 27 de ani la jumătatea lunii august.

FCSB. Direct în inima lui Gigi Becali! Fotbalistul dorit de roș-albaștri dezvăluie: „Iau Biblia în mașină, la meciuri”

FCSB ar trebui să-l ia de la Concordia, așadar, iar echipa de la marginea Bucureștiului nu e de acord să-l cedeze gratis sau pentru un mărunțiș de 50.000 sau 100.000 de euro, atât cât ar fi Gigi dispus să plătească. Transferul nu mai e cert, pentru că Becali nici nu este interesat să liciteze mult pentru Albu, l-ar lua doar dacă ar fi foarte ieftin.

VIDEO Interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Patronii-creditori Becali, Varga, Rotaru și Niculae au de luat 50 de milioane de euro! Cele mai bogate cluburi din Liga 1 au cele mai mari datorii

Gigi Becali, lipsit de griji după tragerea la sorți din Europa League: „Dacă avem emoții, atunci să ne retragem!” + Înțepături pentru CFR Cluj: „Îmi pare rău de ei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cneius
cneius  •  11 August 2020, 14:54

Are inca ghiozdan la virsta lui ?

0005
0005  •  11 August 2020, 14:26
Postat de caesarone pe 11 August 2020, 13:38

Chestia e ca, la fotbal, Dumnezeu nu poate fi decat neutru...

Lasa ca stim noi zile in care Dumnezeu a fost roman. Acum, cu atatia credinciosi la clubul FCSB, se va reprofila si va deveni fcsb-ist. Acum si pururea si-n vecii vecilor aaaaminnn! :))

caesarone
caesarone  •  11 August 2020, 13:38

Chestia e ca, la fotbal, Dumnezeu nu poate fi decat neutru...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează