FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / Dorinel Munteanu, contrariat de măsurile luate de Gigi Becali și alte cluburi din Liga 1: „E o greșeală să faci asta”

Gigi Becai e decis să micșoreze salariile la FCSB
Gigi Becai e decis să micșoreze salariile la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 20:05

Dorinel Munteanu (51 de ani), tehnicianul lui CSM Reșița, fost jucător și antrenor la FCSB, nu e de acord cu decizia lui Gigi Becali și a altor finanțatori din Liga 1, care au anunțat micșorarea salariilor jucătorilor în plină pandemie de coronavirus.

  • CONTEXT: Mai multe echipe din Liga 1 au anunțat deja că vor scădea drastic salariile, printre ele numărânduse FCSB, Viitorul, Chindia și Poli Iași. La polul opus se află campioana CFR Cluj, care va menține salariile jucătorilor la același nivel, cel puțin până la 1 iunie. (Detalii AICI)

„La noi e ceva ieșit din comun. Nici nu s-a anunțat pandemia și gata, tăiem salariile. Mi se pare o greșeală. S-a anunțat carantina, s-au tăiat salariile, unele echipe dau faliment. Prea multe vești proaste. Cred că trebuie să avem răbdare”, a declarat Dorinel Munteanu, la TV Digi Sport.

Gigi Becali vrea să înjumătățească salariile la FCSB

Gigi Becali plănuiește reducerea la jumătate a tuturor salariilor. Unii dintre fotbaliști au semnat deja. Clubul a scris în noile contracte că măsura era inevitabilă, întrucât e posibil să fie anulată și stagiunea 2020-2021 din Liga 1. 

Federația și Liga Profesionistă de Fotbal au creat un plan pentru reluarea sezonului pe care l-a întrerupt coronavirusul, însă Becali are dubii că ar mai putea fi disputată stagiunea care urmează, 2020-2021. 

El i-a presat pe jucători să accepte scăderea salariilor cu 50 la sută. Planul îi cuprinde pe toți fotbaliștii din lot, însă doar unii au fost de acord, deocamdată, să semneze noi contracte cu bani de două ori mai puțini.

VIDEO //  Război la FCSB! Anamaria Prodan vs. Gigi Becali: Dennis Man și Darius Olaru, la mijloc

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS / Dorinel Munteanu vede partea bună a izolării: „Nu e ceva întâmplător, trebuia să primim această palmă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
622674784501836
Florin Dobrin  •  29 Martie 2020, 09:56

tu esti un prost si jumatate , cum dracu sa le dea leafa normala daca nu mai produc ?????? e normal bai idiotule ca si asa erau scaldati in bani , si sant marionete pe teren

 •  29 Martie 2020, 01:06

w︆︆︆w︆︆w︆︆︆.︆︆***︆is︆︆︆s︆.︆︆︆c︆︆lu︆b - site minunat dе întaalniri pentrru adulții сarе dоrеsc să găsească un partеnеr carе să fаcă sseх

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2000euroman
2000euroman  •  29 Martie 2020, 00:39

sa-i spuna careva betivului ca juventus a taiat deja cu 50% salarile. da,singurul lucru bun al coronavirus este faptul ca o sa scapam de echipe gen vitan barzesti din liga 1,plus clona fc r din liga a 2-a si mai ales clona csa din liga a 4-a.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează