FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul Lupescu e de la FCSB e pacient non-stop! A jucat de 57 de ori în Liga 1 în 3 ani și jumătate, iar acum poate lipsi o lună

Articol de , , - Publicat luni, 22 februarie 2021 14:45 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 15:18

Dragoș Nedelcu, pe care și Becali, și specialiștii din fotbal îl considerau un supertalent în perioada în care el evolua pentru Viitorul, abia revenise după o accidentare gravă și a cedat din nou, în timpul jocului dintre FCSB și Chindia.

Dragoș Nedelcu a avut noroc la începutul carierei, acum i s-a schimbat în rău soarta, a devenit un fotbalist care nu reușește, din cauza accidentărilor, să ajungă la nivelul pe care i-l prevesteau specialiștii. Hagi, Popescu îl asemănau cu Segio Busquets, mijlocașul defensiv al Barcelonei, cu Ionuț Lupescu și cu însuși Gică Popescu.

FCSB suspectează că Nedelcu o ruptură musculară

Reclama l-a determinat pe Becali să achite două milioane de euro în schimbul lui Nedelcu, pe care l-a achiziționat în 2017. La FCSB, Dragoș a jucat numai 57 de meciuri în campionat în trei ani și jumătate. A mai fost și criticat, transformat din titular în rezervă, dar majoritatea absențelor le-a înregistrat din cauza accidentărilor.

Sâmbătă a clacat iar, în partida cu Chindia. Începuse jocul ca titular, în centrul apărării, nu la mijlocul terenului, și a rezistat pe teren doar 12 minute, a trebuit să fie înlocuit cu Andrei Miron, din pricina unei noi accidentări. Antrenorul Petrea a comentat situația și a estimat că ar putea fi vorba despre o ruptură musculară. Cazul va fi clarificat după un test RMN. Dacă verificarea confirmă bănuiala și e vorba despre o ruptură, Dragoș ar putea să absenteze iar timp de o lună.

Minutul 90 e ca un blestem pentru Nedelcu!

Nedelcu revenise pe teren recent după o pauză foarte lungă, nu mai evoluase în niciun joc oficial din iunie anul trecut înainte să prindă o repriză în înfrângerea cu Hermannstadt, 0-1! În iunie 2020 se accidentase într-un derby cu CFR, 0-1 la Cluj. Atunci a avut ghinionul de a-și rupe genunchiul cu un minut înainte de sfârșitul partidei. A avut nevoie de operație și de recuperare pe care le-a parcurs într-o clinică din Bologna.

Tot în ultimul minut al unui meci se accidentase și la începutul sezonului trecut. La Erevan, la 3-0 cu Alașkert, Nedelcu a intrat într-un duel cu un adversar și armeanul a căzut peste el. A stat pe margine din iulie până în octombrie. 

2 meciuriîn naționala de seniori are Nedelcu și 27 de partide la „tineret", selecționata cu care a participat și la Europeanul în care România a jucat în semifinale

Becali îl considera pe Nedelcu cel mai bun stoper

Becali l-a cumpărat pe Nedelcu pentru postul de mijlocaș defensiv, poziția în care Dragoș evoluase la Viitorul, dar Gigi a devenit convins pe urmă că internaționalul de tineret era, de fapt, fundaș central. L-a mai testat pe postul de stoper și în trecut, iar acum îl încadrase în mod clar ca o soluție pentru centrul apărării.

„Nu ne mai trebuie un fundaș central nou, pentru că Nedelcu va fi cel mai bun din campionat pe postul acesta!". Patronul a vorbit serios, l-a scos din echipă pe Miron și l-a înlocuit cu Dragoș în partida cu Chindia. După 12 minute, FCSB a trebuit să modifice invers, cu Miron în locul lui Nedelcu.

VIDEO A recunoscut în direct: „Cei de la FCSB mi-au dat bani la negru la transfer! I-am împărțit între mai mulți”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Prețul umilinței la FCSB! Cu cât plătește Gigi Becali un jucător pentru a fi la discreția lui

EXCLUSIV Presiuni, șantaj și calcule ciudate făcute de FCSB: împărțirea controversată a banilor din transferul lui Man! „MM Stoica zicea: «Terminați! Ne dă Becali afară pe toți!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  22 Februarie 2021, 20:04

Nu exista fotbalisti la fecesebeaua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează