FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam, mesaj ironic pentru șefii FCSB: „ Ce mare redescoperire au făcut?!” + Ce spune despre situația lui Vlad

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 18:53 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 19:45

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a comentat schimbarea făcută de echipa roș-albastră în privința portarului titular.

După gafa din meciul cu FC Argeș, 0-1, Andrei Vlad a fost înlocuit de Ștefan Târnovanu, iar „Eroul de la Sevilla” l-a lăudat pe titularul din poarta roș-albastră.

În plus, Duckadam a avut și un mesaj ironic pentru conducătorii de la FCSB.

Dezbaterea zilei, 30 martie » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională și cu Iordănescu selecționer?
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 30 martie » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională și cu Iordănescu selecționer?

Duckadam, ironie pentru conducătorii FCSB

„După problemele cu Vlad, cică l-au redescoperit (n.r. - pe Ștefan Târnovanu). Ce mare redescoperire au făcut?! Era în curtea lor. Târnovanu are un moral foarte bun, iese pe centrări și nu-i e frică. Când greșește, nu se consumă. E un portar de calibru și are un fizic foarte bun. Are multă încredere în el.

Vlad a trecut prea repede de la un anumit nivel, la un supernivel. Au fost și aprecierile lui Gigi că el e Messi. Avea un singur meci în Liga 1 și ăla așa și așa, Craiova cu Viitorul. Consider că e bun, dar are probleme de ordin psihologic.

Nu sunt de acord cu decizia radicală de a-l trimite din poartă în tribună. Se pierde. O să facă trei mișcări la antrenament și își primește acel salariu bun. Trebuie ajutat, chiar și cu un psiholog. Pare că este îngâmfat și superficial, dar în spatele acestei măști, emoțiile îl copleșesc”, a spus Duckadam, potrivit Orange Sport.

VIDEO Iosif Rotariu, la GSP Live: „Maxim e peste Cicâldău la ora actuală”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Reduceri la FCSB! Cifre oficiale: Becali taie 40%

Trei pe două locuri: bătaie între FCSB, Rapid și Craiova pentru Comitetul Executiv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează