FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali: „Talpan are un interes personal. FCSB e Steaua!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 14:54

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat din nou unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria fotbalului românesc, cel între FCSB și CSA Steaua.

Dragomir a afirmat că Florin Talpan, juristul CSA Steaua, are un interes personal. De asemenea, cel poreclit „Oracolul din Bălcești” a declarat că Becali ar fi avut de câștigat dacă l-ar fi atras în trecut pe Talpan alături de el.

Dumitru Dragomir: „FCSB e Steaua!”

Talpan nu este prost, dar el are un interes personal pe care îl știți toți. După părerea mea, Gigi Becali a greșit că acum vreo 10 – 12 ani că nu și l-a tras de partea lui pe acest jurist.

Dacă Becali îl avea încă de atunci de partea lui, acest Talpan nu se mai bătea acum cu pumnii în piept, că, vezi Doamne, el luptă pentru suporterii Stelei și pentru dreptate. Să vedeți ce cuminte stătea dacă Gigi îl avea în tabăra lui.

Dar acum el iese și se ia de toată lumea. A ajuns să se ia și de Ioan Andone, care a fost căpitanul lui Dinamo. Dar cu ce a greșit Ando? A spus doar adevărul. Steaua adevărată este FCSB. Să nu mai iasă Talpan să ne spună că marele derby este Dinamo cu echipa aia a lui din liga a patra, că ne facem de râs”, a spus Dragomir, potrivit Prosport.

„Păi, voi ați mai văzut derby între o echipă de Liga 1 și una de Liga a patra? Dar Talpan se mai trezește și el vorbind ca să-l mai bage și pe el presa în seamă. E cam greu din Liga a patra să fii băgat în seamă. Eu știu bine ce vă spun, FCSB este Steaua” - Dumitru Dragomir

VIDEO // Match Preview FCSB - Chindia Târgoviște

VEZI ȘI:

GAZ METAN - DINAMO // EXCLUSIV Mattia Montini și Slavko Perovic rămân acasă pentru meciul cu Gaz Metan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează