FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0

FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0 // VIDEO+FOTO Ispas, "copiuţa" lui Dică la examen » Antrenorul roș-albaștrilor a trecut primul test în faţa lui Becali, ajutat din plin şi de fundaşul oaspeților

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +12   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 09:41

FCSB s-a impus cu 2-0 în meciul de la Voluntari cu Dunărea Călărași și roș-albaștrii revin pe primul loc în Liga 1 după 9 etape.

Antrenorul roș-albaștrilor a trecut primul test în faţa lui Becali, ajutat din plin şi de fundaşul stânga al oaspeților, Denis Ispas (25 de ani), vinovat la golurile din prima repriză. 

La 38 de ani, Nicolae Dică e nevoit să susţină testare ca la şcoală pentru a rămâne pe banca FCSB-ului. Profesor e Gigi Becali. Subiectul: jocul şi punctele echipei în următoarele 5 etape. Prima teză: partida cu Dunărea Călăraşi.

Se joacă la Voluntari, într-un cadru demn de Liga a 3-a. Aproape mai mulţi oficiali şi prieteni ai jucătorilor decât spectatori. Rău a ajuns acest club, dacă atunci când e pe primul loc aduce la stadion 700 de spectatori!

Ocazii Mediop, goluri FCSB

Scos la tablă, Dică începe să o dea în bâlbâială. Pare că nu şi-a făcut temele. În secunda 32, Mediop îşi bate joc de o situaţie de unu la unu cu Bălgrădean. Dacă marca, Dică primea un "stai jos, nota 4". Dar a ratat!

Apoi, Dică a trecut testul. Man a înscris, ajutat de marcajul inexplicabil al lui Ispas, după care acelaşi fundaş stânga al Călăraşiului a comis un penalty hidos. Florin Tănase transformă și scorul se face 2-0, însă jocul n-a fost unul strălucitor. Dunărea, aşa limitată cum e ca echipă, a pus probleme şi a avut chiar şi ocazii. Keyta a şutat puţin pe lângă vinclu (33), apoi Mediop a lovit bara (55).

Datori la impresia artistică

La 2-0, intră şi Moruţan, însă puştiul pare ieşit din formă. Se vede că ştie fotbal, dar nu ştie ce post trebuie să joace la FCSB. Finalul e cu Man, Coman, Moruţan şi Nedelcu pe teren. Toată marfa vandabilă e "pe tarabă". Totuși, prestaţia lor lasă de dorit.

Ritmul e lent, se ajunge cu greutate în careu, calitatea paselor e precară. FCSB câştigă, Dică trece primul test, însă lucrarea sa conţine mult "roşu" după corectura profesorului. Primul loc e singurul alibi al antrenorului în acest moment. Impresia artistică e mai degrabă de corigenţă. 

FCSB - Dunărea Călărași 2-0
Au marcat: Man '8, Fl. Tănase 45' pen.

Echipele de start:

Dunărea Călărași: C. Straton - Țenea, Dobrosavlevici, Walace, D. Ispas - S. Cucu, C. Pușcaș - Kanda, Pană, Keyta - Ndiaye
Rezerve: C. Lungu, G. Simion, V. Alexandru, Șandru, A. Munteanu, Șeroni, Bourceanu
Antrenor: Dan Alexa

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, A. Stan - Nedelcu, Ov. Popescu - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Rusescu
Rezerve: A. Vlad, Gnohere, Moruțan, Morais, M. Roman, Zlatinski, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Stadion: Anghel Iordănescu, Voluntari
Arbitru: Ionuț Coza // Asistenți: Ovidiu Artene, Slabu Stelian // Rezervă: Sebastian Colțescu

 clasament Liga 1

clasament bun

 
 

Citește și:  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI // Devine o obișnuință? De ce a ajuns FCSB la al doilea meci în "exil" la Voluntari

Citește și: Dezolant! FCSB a fost părăsită de fani! Numărul incredibil al suporterilor la partida cu Dunărea Călărași

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (306)
854605894625108
Silviu Apostol  •  24 Septembrie 2018, 12:30

Domnu' jurnalist , zici ca Dica a trecut "examenul" ? Nu cumva ai vazut alt meci ? Cand niste anonimi isi bat joc de apararea FCSB-ului si numai din prostie nu au inscris , dumneata spui ca a trecut examenul ?

florar
florar  •  24 Septembrie 2018, 10:14

Ce ar fi scris marele ziarist Udrea daca Steaua ar fi ajuns o singura data la poarta adversa? Asa cum nu de curand au facut doua echipa foarte apreciate de GSP...

115486966066476
Edi Girnita  •  24 Septembrie 2018, 07:59

Și când era la Chindia in liga 2 ,nenea Ispas o punea la var când îți era lumea mai draga, nu mai zic de galbene și roșii luate intenționat...

Vezi toate comentariile (306)
Comentează