FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB e din nou de vânzare » Becali a anunțat pentru ce sumă renunță la club: „E inima românilor”

FCSB a pierdut cu CFR Cluj, 0-1 // FOTO: Raed Krishan +44   FOTO
FCSB a pierdut cu CFR Cluj, 0-1 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 12:06

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că este gata să renunțe la echipa roș-albastră dacă primește o ofertă care să-l satisfacă. 

„Nu am profit acum pentru că am 6 milioane de euro băgate în club. Dar ca societate sunt pe plus. Dacă vând toți jucătorii, iau 40 de milioane de euro. Dacă dau echipa pe 50 de milioane? Nu. Aș vinde-o pentru 200 de milioane de euro.

Pe 100 de milioane nu aș vinde echipa. Cu 100 de milioane nu o dau pentru că FCSB e în inima românilor, e în inima suporterilor. E o plăcere a oamenilor. Ei mă iubesc pentru că sunt la FCSB. Dar dacă aș da echipa cine ar mai avea grijă de ea? Intră în faliment”, a declarat Gigi Becali la ProX.

FCSB, preferata fanilor

FCSB este echipa din România cu cei mai mulți suporteri, arată un sondaj reprezentativ la nivel național comandat de Gazeta Sporturilor și realizat de GfK, una dintre cele mai mari companii de cercetare de piață din lume. Detalii, AICI! 

Rezultatele anunțate la Gala GSP 2019 arată că FCSB are 40,9% dintre fani, urmată fiind de Dinamo (13,7%), CS Universitatea Craiova (8,8%), CFR Cluj (7,4%), Steaua București (4,8%) și Rapid (4,7%). Iată clasamentul complet:

FOTO. Imagini inedite cu Gigi Becali

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

VIDEO.  Bogdan Vintilă: „Ne jucăm şansa până la sfârşit, 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali și Cristi Borcea, dialog spectaculos la TV: „Prea umblai la butoane” vs. „Dădea bani adversarilor noștri” » Ce farse și-au făcut la telefon

Prima izbucnire a lui Bogdan Vintilă din mandatul de la FCSB: „A fost doar la televizor, nu alături de noi!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  15 Iunie 2020, 23:37

Nu te mai iubeste nimeni demult domnule Becali, te iubesti singur, ai bagat duhovnicii si biserica la echipa, l-ai adus pe Brad Pit si pe acest Vintila supusul, ei nu sunt decit niste slugi. Nu os a iei campionatul cu aceasta atitudine, potis a joci si sa stai la FCSB pina mori campionatul nu o sa il iei vreodata.

rapidist57
rapidist57  •  15 Iunie 2020, 17:47

Dragi suporteri Stelisti, FCBS-isti si asa mai departe, fac pariu cu oricine ca DACA micul ciobanel nu va vinde FCBS-ul in doi ani, NU va mai lua NIMIC de pe echipa fiindca la noua pandemie care va fi cu mult mai grava ca asta si care va apare in maxim doi ani, FOTBALUL va DISPARE de pe planeta Terra. Cititi bine si bagati la cap, abia s-au invatat guvernantii lumii cu pandemiile.

farasportincazarma
farasportincazarma  •  15 Iunie 2020, 17:29
Postat de leul_90 pe 15 Iunie 2020, 15:37

21503 lei brut, daca esti asa curios de veniturile mele lunare. Alte detalii mai doresti? Eventual imi dai un link de test IQ, sa il facem amandoi, si sa vedem in scris care ii prostul? Te vad pornit cu atacuri la persoana mea, dar nu prea ai cu ce.. inafara de tine si celelalte 9 conturi ale tale, esti cam ZERO.

Pierdere de timp. Nu ai cu cine!!! Ei frustratii de serviciu, invidiosi, bolnavi de ura, evident ca se aliaza toti (militieni insolventi si fraieri, kolosvari insolventi dar smecheri, adulatori de cazarmi sportive sovietice, etc) impotriva Stelei, singura echipa care conteaza pe plan intern si extern. In rest nimic, doar cantitati neglijabile, intr-un fotbal tot mai mic, ruinat, muribund din cauza cooperativelor, reciprocitatilor si arbitrilor!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează