FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS STEAUA

FCSB e sau nu Steaua? Cristiano Bergodi se bagă în conflictul dintre Becali și Armată

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 19:03

Cristiano Bergodi (54 de ani) a revenit în Liga 1, pe banca ultimei clasate, FC Voluntari. Fostul antrenor al celor de la FCSB opinează că formația din primul eșalon este continuatoarea Stelei.

"Este o mare provocare venirea la Voluntari. A trecut un an şi jumătate de când nu am mai antrenat. Am aceeaşi pasiune pe care am avut-o în trecut şi vreau să fac o muncă foarte bună aici. Credeţi-mă, am motivaţie.

Sunt încă tânăr, cel puţin aşa mă simt eu. Eu cred că presiune e mereu, chiar dacă ai obiectiv câştigarea titlului, cum era la Steaua, chiar dacă pe acea vreme nu erau mari investiţii, jucam cu mai mulţi tineri.

Cred că aceasta este cea mai mare provocare din cariera mea. Probabil că a fost la fel şi la Steaua. Pentru că Steaua este o echipă mare. Steaua. Acum se cheamă FCSB. E greu să spun acest nume, pentru mine e Steaua", a declarat Bergodi la conferința de instalare la Voluntari. 

Bergodi a stat pe banca celor de la FCSB timp de 13 meciuri, în sezonul 2009/2019.

Ioan Niculae vrea la Astra un antrenor din Liga 1! EXCLUSIV Prima reacție a oficialilor clubului: "Îl lăsăm să plece!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  15 Noiembrie 2018, 21:19

Omul e usor confuz iar delcaratia e ambigua. Oricum poate crede ce doreste, e o tara libera, ce conteaza e doar ce hotaraste Justitia Romana, care deja s-a pronuntat definitiv in speta prin deciziile ICCJ din Dec 2014 si apoi CAB in Dec 2016. Asteptam sa vedem ce "cadouri" va face Justitia Romana Stelei in Decembrie 2018! :-)))

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  15 Noiembrie 2018, 20:57

"Bergodi a stat pe banca celor de la FCSB timp de 13 meciuri, în sezonul 2009/2019." - 13 meciuri in 10 ani, nu e cam putin?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează