FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, echipa-melc » Vicecampioana va juca meciurile de pe teren propriu pe trei stadioane diferite

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2019 15:06

După ce a decis ca meciurile din cupele europene să le joace pe stadionul Astrei, FCSB s-a hotărât să meargă la Pitești pentru confruntările din Liga 1, atâta timp cât Arena Națională va fi indisponibilă din cauza concertelor.

Vicecampioana României își va lua casa în spate în această vară și va disputa toate meciurile în deplasare. Pe cele considerate pe teren propriu le va susține pe 3 stadioane! Prima etapă de campionat va avea loc pe Arena Națională, după care aceasta nu va mai fi accesibilă pentru fotbal. Vor avea loc concerte în iulie și august, astfel că nu va mai putea găzdui jocuri până în septembrie.

FCSB și-a găsit repede, presată și de UEFA, o locație pentru meciurile din cupele europene: cea din Giurgiu, acolo unde clubul lui Gigi Becali nu va achita nici o chirie și va suporta doar costurile de organizare. Cum campionatul va debuta peste două săptămâni, FCSB va putea evolua pe Arenă doar un meci de Liga 1, după care va fi nevoită să plece în altă parte. Și oficialii vicecampioanei au ales stadionul din Pitești, acolo unde au mai evoluat inclusiv în toamna trecută, atunci cînd gazonul de pe Arena Națională a ajuns în imposibilitatea de a mai găzdui meciuri de fotbal.

În perioada septembrie - decembrie 2019, FCSB se va reîntoarce pe cea mai mare arenă a țării, dar va fi iarăși exilată în primăvara lui 2020. Atunci, UEFA nu va mai permite ca Arena Națională să susțină meciuri până la startul Campionatului European, pe care îl va organiza și România. La București se vor disputa 3 meciuri în faza grupelor, dar și una dintre confruntările din optimile de finală. 

Derby cu Dinamo în „Trivale”?

E foarte posibil ca Liga 1 să consemneze în debutul viitorului campionat o situație cu totul și cu totul inedită. Derby-ul de tradiție, Steaua vs Dinamo să se joace pe un stadion din afara Bucureștiului. Dacă la tragerea la sorți de astăzi a țintarului, duelul dintre cele două echipe va fi programat în finalul lunii iulie sau pe parcursul lui august și o va avea pe FCSB drept gazdă, atunci confruntarea se va disputa la Pitești, pe arena din Trivale!

5 meciuria jucat FCSB în campionatul trecut în altă parte decât pe Arena Națională, 3 partide la Voluntari (2-2 cu Botoșani, 2-0 cu Călărași și 0-1 cu Chiajna) și două la Pitești (2-1 cu Mediaș și 2-0 cu Viitorul)

Milsami e în formă

Adversara FCSB din primul tur preliminar în Europa League, Milsami Orhei, se află într-o perioadă foarte bună în întrecerile interne din Republica Moldova. Milsami are punctaj maxim în ultimele 3 etape de campionat, unde a urcat pe locul 2, iar la jumătatea acestei săptămâni s-a calificat mai departe și în Cupă. A învins-o pe Edineț, scor 3-1. Prima manșă dintre FCSB și Milsami Orhei va avea loc pe 11 iulie, la Giurgiu, de la ora 21:30. 

VEZI ȘI:

PROGRAM LIGA 1 2019-2020 // Am aflat programul Ligii 1! Când se joacă derby-ul dintre FCSB și Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mioriticul
mioriticul  •  29 Iunie 2019, 13:00
Postat de Abigail Laslas pe 28 Iunie 2019, 17:55

Prost sau prost. Ai de ales :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  29 Iunie 2019, 11:35

Ce să facă, dacă nu au în conducere gineri de miniștri comuniști sau frați de primari, nu primesc stadion în capitală pe gratis. Cu pistă! Nu au nici vreun fiu de mare șmecher la BNR, cel mai mare deținător de arene sportive nefolosite din București. Și mai lăsați-mă cu stadionul construit de CFR la Cluj, că e ditamai dosarul penal legat de acel teren. Doar că suflători de meserie nu ajung la pușcărie așa repede precum ciobanii.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  29 Iunie 2019, 03:55
Postat de Ionel Alecu pe 28 Iunie 2019, 19:18

echipa -melc ? , fals , echipa - berbec ce va rima prin toamna cu fa-li-ment ! Ne am inteles nu ? , zi ba da ....

Esti tot blatistu49 sau chiar sunteti atat de multi prosti pe aici?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează