FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACADEMICA CLINCENI 3-2

Edi Iordănescu a anunțat când revin Florin Tănase și Tavi Popescu: „Ar trebui să fie gata atunci” + care e situația lui Florinel Coman

Florin Tănase revine după meciurile naționalei / foto: GSP +48   FOTO
Florin Tănase revine după meciurile naționalei / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 07:44 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 07:58

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a oferit informații despre situația medicală a vedetelor Florin Tănase, Tavi Popescu și Florinel Coman. Toți sunt scoși din circuit din cauza accidentărilor, însă primii doi ar putea reveni la jumătatea lunii octombrie.

Vestea proastă: Florin Tănase nu intră în calculele lui Mirel Rădoi pentru „dubla” decisivă cu Germania și Armenia, din 8 și 11 octombrie. Vestea bună: va reintra în circuit la FCSB după meciurile naționalei. E pronosticul făcut sâmbătă seara de Edi Iordănescu, antrenorul oferind indicii și despre revenirile lui Tavi Popescu și Florinel Coman.

Edi Iordănescu: „Tănase și Tavi Popescu ar trebui să fie gata după pauza naționalei”

„Avem un joc cu Chindia. E foarte important să-l câștigăm. După, am timp să corectez și să recuperăm jucători ca Tănase, Tavi Popescu, Florinel Coman, fotbaliști importanți. 

Primii doi ar trebui să fie gata după pauza naționalei, Florinel Coman va sta ceva mai mult”, a spus Edi Iordănescu la finalul partidei cu Academica Clinceni, la Look+. 

Absențe importante la FCSB

Octavian Popescu a avut de suferit din cauza unei rupturi fibrilare și n-a putut fi utilizat în partidele cu CS Hunedoara (5-3) și Academica Clinceni (3-2). Edi Iordănescu nu i-a avut la dispoziție nici pe Florin Tănase și Florinel Coman.

Căpitanul roș-albaștrilor s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj și a fost diagnosticat cu o entoră la glenza dreaptă, urmând a reveni în noiembrie pe teren. 

De partea cealaltă, Florinel Coman a ieșit de pe teren șchiopătând în partida FCSB - Sepsi 1-1, din 23 august. A fost operat la începutul lunii septembrie, astfel că revenirea lui nu se va petrece mai devreme de jumătatea lui noiembrie.

Edi Iordănescu își pune la punct jucătorii: „Hai să fim sinceri”

Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, e în continuare nemulțumit de modul în care echipa sa gestionează rezultatele favorabile.

„Nu ne putem bucura de această victorie așa cum ar trebui. Arătăm lipsă de maturitate, de inteligență fotbalistică. Am avut 25 de minute foarte bune, am presat la turație maximă. E foarte rău însă când ai 2-0 și împarți controlul jocului. Intri cu 2-1 la pauză, apoi e altă presiune. 

Iar, am intrat bine în partea a doua, am avut ocazii, am marcat, dar trăim din nou periculos cu un gol primit pe final. Trebuie să înțelegem că fotbalul e trăit din momente. Noi ne-am expus azi. Lipsa de șmecherie fotbalistică m-a supărat! Am gestionat prost ultimele minute din prima repriză. Apoi, am gestionat prost și finalul de meci”, a declarat Iordănescu Jr.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din partida FCSB - Academica Clinceni

+44 FOTO

VIDEO Adrian Neaga, după FCSB - Academica Clinceni 3-2: „Să sperăm că Edi Iordănescu va decide în continuare totul

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO „Îl văd în Franța sau Italia!” » Încă un produs de export pentru Gigi Becali: „Poate juca în orice campionat bun din Europa”

NOTE GSP Ei l-au dezamăgit pe Edi Iordănescu: trei fotbaliști de nota 5 + cine s-a remarcat în FCSB - Clinceni 3-2

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
514091889218839
Mihai Buzea  •  26 Septembrie 2021, 09:43
Postat de Berceni pe 26 Septembrie 2021, 09:40

Sa stea la odihna, cui ii pasa? Clona impostoare.

MARE *** ESTI!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Berceni
Berceni  •  26 Septembrie 2021, 09:40

Sa stea la odihna, cui ii pasa? Clona impostoare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează