FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fanii FCSB mai au de așteptat » Când poate debuta Cristi Ganea

Articol de , - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 14:45 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 15:01

Elias Charalambous (42 de ani) a vorbit despre situația fundașului stânga Cristi Ganea (31 de ani).

Apărătorul a fost prezentat la FCSB pe 6 septembrie și se antrenează alături de colegii săi. Totuși, antrenorul roș-albaștrilor spune că Ganea nu este încă la capacitate maximă.

Anchetă de proporții în Spania! 23 de români și bulgari au fost arestați pentru trucare de meciuri și fraudarea caselor de pariuri: „Liderul organizației corupea mai mulți fotbaliști din România”
ANCHETĂ
Anchetă de proporții în Spania! 23 de români și bulgari au fost arestați pentru trucare de meciuri și fraudarea caselor de pariuri: „Liderul organizației corupea mai mulți fotbaliști din România”

VIDEO Elias Charalambous, detalii despre situația lui Cristi Ganea

 „Ganea se antrenează cu noi de la început. Are o atitudine bună. Știți ca nu a prea a jucat la Panathinaikos. Are nevoie de ritm și trebuie să o ia ușor ușor pentru a ajunge la capacitate maximă. La cum se antrenează, cred că în curând va fi la 100%. 

Nu pot spune exact când. El se antrena în Grecia, dar nu are niciun meci în picioare. Iar asta e cel mai important. Când se va simți apt 100%, vom încerca să-i dăm șansa să joace. Probabil că nu va fi în lot pentru acest meci, dar cred că etapa viitoare îl veți vedea”, a declarat Elias Charalambous.

Cristi Ganea: „Am ales cel mai mare club din România”

Ganea a ajuns în România pe 5 septembrie și a dezvăluit că a refuzat câteva oferte din Grecia pentru a semna cu FCSB. 

 „Am avut câteva oferte din Grecia, dar am ales cel mai mare club din România și asta mă face mândru. A contat și echipa națională, dar în primul rând sunt bucuros că sunt sănătos. Abia aștept să încep antrenamentele, să joc 3-4 meciuri pentru a fi în formă maximă, apoi mă voi gândi și la echipa națională.

Sunt bine de aproximativ două luni, doctorii mi-au spus că sunt OK și pot relua activitatea. Sunt bine, dar am nevoie de 2-3 săptămâni de antrenamente puțin mai grele, și de 2-3 meciuri pentru a fi în formă maximă”, a explicat fundașul lateral. 

Citește și: 

Înainte de Farul - FCSB, Gigi Becali admite: „Mi-e frică. Dacă funcționează numai la Gică?”

Se confirmă scenariul care îi dădea fiori lui Edi Iordănescu în perspectiva următoarelor meciuri ale naționalei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Septembrie 2023, 15:52

mult mai bun decat Borza...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează