FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Exact ce voia să audă Gigi Becali: „FCSB va juca pe Ghencea! Fanii o vor asimila ca fiind Steaua”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 12:27

Sandu Boc (73 de ani), campion al României cu Petrolul și Craiova, a vorbit despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB și este de părere că echipa lui Gigi Becali va juca pe noul stadion din Ghencea, iar fanii o vor asimila din nou ca fiind continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

„Văd că vechea galerie a Stelei (n.r. fanii din Peluza Nord) vrea să vină lângă Gigi Becali. În curând se va termina stadionul Ghencea și FCSB va juca acolo. Atunci va fi asimilată de tot cartierul ca fiind Steaua, așa cum a fost înainte. 

CSA Steaua e în Liga 4, poate să joace și ea pe noul stadion. Dar mai durează vreo 4-5 ani până promovează în Liga 1. 

Se vor împăca, fără discuție! Cei din vechea echipă Steaua sunt prietenii, chiar dacă unii țin cu FCSB și alții cu CSA. Nu sunt dușmani. De ce să nu revină FCSB pe stadionul Ghencea? E făcut din bani publici. Poate să joace oricine dă bani”, a declarat Sandu Boc la TV Digi Sport.

MATCH PREVIEW FCSB - ACADEMICA CLINCENI

Citește și: 

Ce vrea Gigi Becali e o raritate! Analiza ultimului deceniu de Liga 1 nu îi dă mari speranțe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
issconcs
issconcs  •  08 Februarie 2020, 18:16

dupa mintea lui boc inseamna ca pe acel stadion poate juca orice echipa si acea echipa v-a fi asimilata ca fiind steaua ..gandire de coperatistb.se vedebca a facut scola cu nea jan si a stat f mult pemlanga mircea sandu dragoir cel care l-a ajutat pe becali sa fure o sigla ..ghici care ?

112914666315881
Gargantua Egor  •  08 Februarie 2020, 16:24

Boc este un tip de bun simt si propune voalat o impacare intre Gigi si armata . Numai ca Gigi a jurat sa nu joace pe acest stadion nici gratis ! Asa ca arena se va degrada treptat, treptat si in zece ani va deveni o darapanatura ! Armata maninca bani, nu baga in ceva concret ! Maninca si nu produce nimic .Poate doar ...greata .

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  08 Februarie 2020, 16:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează