FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Florinel Coman, dorit în Premier League! Sheffield United oferă 16 milioane de euro

Florinel Coman, extrema de la FCSB, este dorit de Sheffield United, loc 6 în Premier League
Florinel Coman, extrema de la FCSB, este dorit de Sheffield United, loc 6 în Premier League

Articol de - Publicat joi, 06 februarie 2020 12:27

FCSB s-ar putea despărți de Florinel Coman în vară. Extrema de 21 de ani este dorită în Premier League de Sheffield United.

Din informațiile GSP.RO, FCSB a primit o ofertă scrisă de 16 milioane de euro din partea celor de la Sheffield United. Dacă Becali acceptă, mutarea ar urma să se realizeze în vară, acum perioada de transferuri din Anglia fiind închisă.

  • Florinel Coman a fost cel mai în formă jucător de la FCSB în acest sezon, marcând 12 goluri în 28 de meciuri, în toate competițiile. 
  • Florinel Coman a venit la FCSB în vara lui 2017, fiind adus de la Viitorul și este unul dintre preferații lui Gigi Becali.

5.500.000 de euroeste cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt

Sheffield United îl dorește pe Florinel Coman și e în TOP 6 din Premier League

Sheffield United, echipă antrenată de Chris Wilder, este pe locul 6 în Premier League, cu 36 de puncte, la unul de Tottenham.  Englezii mai au în lot 7 jucători ofensivi: Ricky Holmes, Lys Mousset, Oliver McBurnie, Billy Sharp, David McGoldrick, Richairo Zivkovic și Leon Clarke.

Match preview FC Voluntari - FCSB

Citește și:

Bogdan Planici pleacă de la FCSB! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor: „Nu poți lua titlul cu el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (115)
adriann_
adriann_  •  06 Februarie 2020, 21:58
Postat de adriann_ pe 06 Februarie 2020, 17:34

Singura oferta reala pentru Coman au fost aia 3.5 milioane de euro de la Fiorentina, imediat dupa Europeanul de tineret. Restul au fost doar "vopseli" de-ale ciobanului si ale varului infractor. Nici nu are cum sa fie altfel, 16 milioane a dat Realul pe Dani Ceballos care avea la data aia 100 de meciuri in La Liga (nu in liga mamaliga) si fusese jucatorul Europeanului de tineret. Avand acest reper cred ca orice speranta de a lua peste 5 milioane pe Coman e fantasmagorie curata.

In rest, 20 milioane de dolari din Zimbabwe ar da orice club din Liga 1 pe el. Voi la ce fel de dolari credeati ca se referea ciobanul? :)))

parpalache
parpalache  •  06 Februarie 2020, 21:22
Postat de cfrcj666 pe 06 Februarie 2020, 17:13

Asa e ordin pe *** sa se stie ca omrani nu se mai antreneaza? :))))) Si neantrenat valoreaza mai mult ca mbappe si tanase fir de iarba la un loc.

Ordinul l-o fi primit Petescu!Ca el a zis asta inainte de pauza competitionala!

125837315141839
Razvan Penciu  •  06 Februarie 2020, 20:18

Ăștia au nevoie de *** ***. Adică ciobanul și ziaristul care a publicat aberația asta. ***!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (115)
Comentează