FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali i-a ordonat lui Bogdan Vintilă: „Să nu-l mai văd în echipă, e prea nesimțit!”

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 09:00

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a ordonat lui Bogdan Vintilă ca Adi Popa să nu mai joace niciun minut: „E prea obraznic și prea nesimțit!”. 

Adi Popa s-a întors în această vară la FCSB și spera să fie unul dintre liderii echipei și titular meci de meci. Dar era departe de forma care-l consacrase! Venise de la Ludogoreț, unde nu strălucise, iar șansele să le ia fața perlelor lui Becali din echipă erau foarte mici.

Patronul i-a făcut pe plac lui MM Stoica și l-a primit pe Popa la FCSB. Și i-a oferit un salariu imens, 20.000 de euro pe lună, dar așteptările nu au fost deloc confirmate. Mai mult, Becali s-a simțit deranjat de comportamentul mijlocașului de 31 de ani, de comentariile acestuia critice după meciuri, dar și după înțepăturile publice la adresa antrenorului și patronului.

„Nu e o situaţie prea plăcută, este foarte frustrant să ştiu că sunt al cincilea, al şaselea, al şaptelea sau al nu ştiu câtelea pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să-mi văd de treabă, să intru bine şi să ajut echipa cum pot eu”, declara Popa după meciul cu Chindia, 2-1. 

Becali l-a sunat imediat pe Bogdan Vintilă și i-a transmis un mesaj clar. „Băi Bogdane! Să nu-l mai văd pe Popa în echipă! Da, tată? E prea obraznic și prea nesimțit. Nu merită. Să nu mai joace! Să nu mai fie în lot! Ai înțeles, da?!” a fost mesajul transmis de finanțator, conform unor surse din interiorul clubului.

Antrenorul a executat imediat ordinul patronului, iar de două meciuri Popa nu s-a mai aflat în lot! Întrebat de situația mijlocașului la finalul partidei cu Astra, Vintilă a driblat elegant răspunsul: „Ce să fie cu Adi Popa? E jucătorul echipei noastre și pentru acest meci nu s-a aflat în lot!”.

„Vintilă să-și facă meseria lui! I-am spus să-l ia cu Popa și să facă ce vrea, să dea cu el de pământ, să-l dea afară, că el e profesorul. Nu mă interesează, scoate-l 7 meciuri, dă-i amendă, nu mă interesează”
- Gigi Becali, patron FCSB

„Nu m-am așteptat la situația asta, dar nu am ce să mai fac acum. Trebuie să rămân serios, să mă feresc de accidentări şi, cât intru pe teren, 5-10-15 minute, să o fac cât mai bine, să arăt că sunt un jucător bun şi să demonstrez că atunci când sunt ţinut pe bancă e nemeritat. Atât îmi rămâne de făcut” 

„Ce-mi oferă FCSB? Păi, FCSB mă plătește! Întrebarea e ce pot eu să ofer? Mă simt foarte bine. Vreau să îmi pun calitățile în slujba echipei. Îmi plac provocările și am încredere în mine. Vreau să joc cât mai mult și s-o fac cât mai bine”  - Adrian Popa, mijlocaș FCSB, la revenirea la echipă

MATCH PREVIEW FC VOLUNTARI - FCSB

3 titluride campion al României, 2 Cupe ale Ligii, 1 Cupă a României și 1 Supercupă are Adi Popa în CV, toate câștigate cu FCSB

Vrea să plece, dar nu mai poate juca! 

Adi Popa a vrut să părăsească FCSB-ul în această iarnă, dar și-a dat seama că n-ar putea ajunge la o altă echipă. Mijlocașul a fost deja legitimat în acest sezon la două echipe, Reading și FCSB, iar conform regulamentului internațional acesta nu poate să fie legitimat la o altă formație.

 Odată cu venirea la FCSB, Popa a fost folosit în 8 meciuri de către Bogdan Vintilă și a marcat de două ori, cu Viitorul și cu Hermannstadt. 

Parcurs penibil până s-a întors 

Actualul fotbalist al FCSB-ului a fost plecat în ultimii 2 ani și jumătate din România. A evoluat în străinătate, în tricoul a 3 echipe. În liga a II-a din Anglia, la Reading, în Arabia Saudită, la Al Taawon, și în Bulgaria, la Ludogoreț. Peste tot cu evoluții dezamăgitoare!  

Contraperformanța lui e atât de mare încât în toată această perioadă a reușit să marcheze un singur gol. Bifat în martie 2017, în tricoul lui Reading!

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali i-a ordonat lui Bogdan Vintilă: „Să nu-l mai văd în echipă, e prea nesimțit!”

Vezi și: 

FCSB - ASTRA 1-3 // Dezastru în defensiva FCSB: 3 note de 3 » Alibec și Budescu, cei mai buni de pe teren 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
197862267916041
Preoteasa Constantin  •  25 Noiembrie 2019, 21:12

Acest cioban le stie pe toate prevede viitoru fotbalistilor Ia pe uni milioane dar cand se trezeste vede cat de prost este !

magic4ever
magic4ever  •  25 Noiembrie 2019, 14:15
Postat de remarque pe 25 Noiembrie 2019, 10:32

Popa are un caracter infect. Si cum pe lumea asta totul se plateste....a ajuns si el sa dea socoteala unuia de aceeasi teapa.

Lasa caracterul ca sunt si altii cu caracter infect si joaca foarte bine...ca fotbalist Popa are 3 clase peste rulmentul ruginit de Dennis Man si nu este normal sa fie rezerva lui doar pentru ca vrea Becali sa il vanda cu 50 de milioane de euro cand el nu joaca absolut nimic...e treaba lui Becali daca vrea sa sa saboteze bine...si imi place ce bine arata apararea lui FCSB fara Planic care va pleca in vara:)))

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  25 Noiembrie 2019, 12:40

O echipa plina de popi !! Si mai un suporter tot popa (pro"stul) care sta sub brad cu prietenii si rad de Dinamo..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează