FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Lovitura ratată de Gigi Becali în ultima zi de mercato » A oferit 500.000 de euro pentru Sergiu Buș, dar a fost refuzat de Gaz Metan

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 21:35

FCSB // În ultima zi a perioadei de mercato, Gigi Becali a încercat să dea o lovitură interesantă pe piața transferurilor. 

Latifundiarul a oferit 500.000 de euro pentru Sergiu Buș (26 de ani), atacantul celor de la Gaz Metan, însă oferta a fost refuzată.

Clubul finanțat de Becali a înaintat o ofertă de 500.000 de euro, dar propunerea n-a fost pe placul conducerii Gazului, care ar spera să obțină mai mulți bani dintr-un eventual transfer în iarnă, mai ales că fotbalistul traversează o formă sportivă excelentă.

FCSB // EXCLUSIV Lovitura ratată de Gigi Becali în ultima zi de mercato » A oferit 500.000 de euro pentru Sergiu Buș, dar a fost refuzat de Gaz Metan

Nici jucătorul, dar nici antrenorul Edward Iordănescu n-au fost încântați de posibilitatea transferului, astfel că dorința lui Gigi Becali a rămas, deocamdată, neîndeplinită.

Buș a revenit în această vară în România, după o experiență la Levski Sofia, în Bulgaria. Experiența de la Mediaș pare să-i priască, atacantul reușind să înscrie de 5 ori în 8 apariții în acest sezon.

În vârstă de 26 de ani, Buș a evoluat de-a lungul carierei pentru CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, Corona Brașov, CSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra, Levski Sofia și Gaz Metan Mediaș.

Vezi și: 

FCSB // VIDEO Nicolae Stanciu îl atenționează pe Gigi Becali: „Va fi greu să prindă play-off-ul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
gazistu
gazistu  •  09 Septembrie 2019, 23:30
Postat de Leo Dinu pe 02 Septembrie 2019, 22:39

Care ar fi forma aia excelenta, cand asta a ratat si cu poarta goala?!? Sper ca banii astia sa fi facut diferenta, iar aia 60 de spectatori fideli si clica din Medias sa ramana fara echipa!

tu dute si vorbeste in punga, sau acolo la voi "sub Arini"... ca incep sa va bata proprii jucatori, daca va bateti joc de ei...ei va bat, nu gluma

wishmaster
wishmaster  •  03 Septembrie 2019, 12:48
Postat de Constantin Mosnegutu pe 02 Septembrie 2019, 23:27

Jiji!!! Toata lumea te refuza!!! Pana si Doamne-Doamne!!! Nu-ti da de gandit? Se pare ca nu. Au fost vre-o trei zile cand ai oscilat, te-ai abtinut, dar... Orice minune tine trei zile. Ai revenit la "normalul" tau!!!

vre-o? asa se scria pe vremea matale? meriți VREO câteva rigle la palmă bre...

danut1971
danut1971  •  03 Septembrie 2019, 11:44

felicitari gaz metan!cum sa plece un jucator de la o echipa ce se afla pe primul loc la fcsprebee?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează