FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV MM Stoica, chemat înapoi de Gigi Becali! Ce se întâmplă cu Narcis Răducan

Articol de , , - Publicat joi, 10 octombrie 2019 23:09

Mihai Stoica e gata să revină la FCSB, la două luni de când a plecat. Întoarcerea lui, care-l tentează și pe Becali, ar presupune plecarea actualului director sportiv, Răducan, pentru care galeria insistă în public.

Demisia lui Mihai Stoica de la FCSB a constituit, de fapt, doar o pauză pe care MM simte că a cam încheiat-o, așa că acum caută să se întoarcă pe postul pe care l-a ocupat.

Pe locul de pe care a plecat el stă Narcis Răducan, deci fostul mijlocaș al Stelei și al Rapidului ar trebui să plece. Comportamentul lui MM din ultima vreme face imposibilă colaborarea lor, Becali ar trebui să-l aleagă pe unul dintre cei doi directori sportivi pe care i-a rulat în ultimele luni. Care va ieși învingător în competiția aceasta? 

MM insistă, Narcis l-a supărat 

Stoica a plecat de la FCSB și din cauza situației în care se găsea echipa, clasată la un moment dat ultima în Liga 1, și din motive personale, probleme de sănătate ale unor membri ai familiei. 

Între timp, a devenit interesat să se întoarcă în club. Și pentru că-i lipsesc munca pe care o făcea și adrenalina generată de luptele din campionat, și dintr-un motiv care-l presează: are nevoie de bani.  

„Sunt forțat să muncesc, fiindcă n-am «combustibil» cât să-mi permită să stau acasă. Am suficient să trec iarna asta, mai departe de atât nu cred”, a admis într-o declarație de la DigiSport. 

"Combustibilul" ar proveni din salariul pe care i l-ar oferi Becali. Gigi și MM au continuat să vorbească des și în perioada aceasta, în care Stoica n-a mai fost angajatul clubului. Patronul îl consideră în continuare prieten și e tentat să-l readucă, doar că mutarea asta ar însemna să-l sacrifice pe Răducan, pe care l-a angajat în urmă cu doar două luni. 

Încă nu e convins Gigi să facă asta, deși s-a supărat recent când directorul lui sportiv a anticipat că steliștii s-ar putea muta cu toții la CSA în viitor: „Ne bucurăm că avem în continuare suporteri mulți, însă ne va fi greu să-i păstrăm dacă o să urce CSA Steaua până în prima ligă. Steliștii ar migra, în mod natural, către acel club. Deocamdată nu văd acolo un proiect care să anunțe promovări repetate până în Liga 1”. (Detalii AICI)

„M-au enervat criticile lui Gigi, comentariile lui despre sfaturi greșite pe care i le-aș fi dat eu, așa cum s-a întâmplat în cazurile Cestor și Burcă. N-aveam ce să fac, recunosc că am ieșit destul de șifonat din astfel de situații”
Mihai Stoica 

Suporterii: „Narcis, unul dintre noi!”

În favoarea păstrării lui Răducan, deci și împotriva readucerii lui MM, sunt fanii din galerie. Peluza roș-albastră a transmis pe Facebook că e de partea actualului director: 

„Îl susținem pe noul manager al clubului Steaua. Narcis, într-un timp atât de scurt de când a preluat această funcție, a dat dovadă de profesionalism, a făcut o treabă foarte bună, de unde și rezultatele echipei din ultima perioadă. Legat de unele persoane care îi critică pe actualii membri ai staff-ului, mai bine să-și vadă de treaba lor! Narcis Răducan, unul dintre noi!”. 

Pe Stoica l-au deranjat laudele pe care le-a primit Narcis în media: „Sunt unii lingăi de presă, mereu la dispoziția ziariștilor! Cum poți să stai la coadă ca să dai interviuri?! Unele materiale din presă, despre aceste personaje, sunt grețoase! Narcis să se laude cu ce a făcut el, nu cu nutriția și regulamentul intern, care au fost realizate încă din 2018!”. 

„Nu mă mai iau după MM niciodată!" 

Stoica a plecat de la FCSB criticat pentru sfaturile pe care le-a oferit din calitatea lui de consilier al patronului, pentru că managerul real era tot Becali, lui îi aparțineau toate deciziile. 

„I-am ratat pe Burcă și pe Cestor fiindcă mi-a zis MM că nu erau buni. Și acum joacă amândoi foarte bine la CFR, iar eu n-am fundași centrali. Nu se va mai întâmpla de acum înainte să-i mai ascult pe «specialiști»!". „Cestor și Burcă nu sunt la fel de buni ca Planici nici puși unul peste altul!", a comentat MM în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu", de pe gsp.ro.

Citește și:

FCSB // Narcis Răducan răspunde atacurilor lui Mihai Stoica: „Nu știu cât mai rezist”

Laurențiu Reghecampf, înapoi la FCSB? Anamaria Prodan a spus tot: „Știți relația cu Gigi Becali”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
gazistu
gazistu  •  16 Octombrie 2019, 23:57

Narcis a schimbat echipa in bine...pt ce sal aduci pe MM, sa faca , ce?

88gore88
88gore88  •  16 Octombrie 2019, 22:10

Câinele nu poate sta departe de măcelărie...MiMi,fii bărbată și propune-te in altă parte.Poate la Galați...:))

deusdat
deusdat  •  16 Octombrie 2019, 19:25

Adică după ce Narcis i-a urcat sacii în căruță, a lu Oaie ar vrea să-l aducă înapoi pe Mimi? I s-a făcut iar de Liga 2...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează