FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Olimpiu Moruțan n-a fost iertat nici de către fostul său șef: „Ce pretenții să ai de la el? N-a citit nici Baltagul, să mai zic ceva de Dostoievski?”

Articol de , - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 08:57

FCSB // Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a sărit la gâtul lui Gigi Becali după ce patronul roș-albaștrilor l-a umilit public pe Olimpiu Moruțan. Totuși, Iftime n-a ezitat să-l taxeze pe fostul său fotbalist, după ce acesta și-a cumpărat o mașină de 100.000 de euro.

„Până la urmă, el și-a ales singur acest drum, nimeni nu l-a obligat să se ducă acolo. OK, are 20 de ani, e greu pentru el, are nevoie de susținere, dar el e responsabil pentru tot ce face în viața aceasta. 

Și-a luat mașină de 100.000 de euro, e o năpastă mare pe capul său această mașină, dar ce pretenții să ai și de la Moruțan? El n-a citit nici Baltagul, ce să mai zic de ceva de Dostoievski?”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„Toate aceste declarații sunt niște becalisme. Eu chiar sper că el le spune la cald, la nervi și că, de fapt, nu are o inimă rea. E o refulare a lui, dar e chiar condamnabil ce face. Total condamnabil. E patronul acestor fotbaliști și el ce face practic? Ia un topor și le dă în cap cât poate de tare, le face o rană care nu știu dacă se va putea închide mai devreme de două-trei luni” - Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

„Moruţan să mai stea o tură! La revedere cu el din echipă, să se plimbe puţin cu maşina, că pe teren nu mai intră! Măi Moruţane, aveam mare încredere în tine şi mai am încă, dar mai aşteaptă puţin, du-te şi te plimbă cu maşina aia de 100.000, că o să stai pe bancă, rezervă. Ca să-l învăţ minte” - Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și: 

EXCLUSIV Gigi Becali făcut ZOB, după scandalul Moruțan: „La FCSB e o adunătură de șacali! Se dă cu toporul în jucători”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  05 Februarie 2020, 19:56

Are dreptate Iftime, dar Morutan nu e singurul din L1 care n-a citit nici Baltagul! Si nici jucatorii de la FCSB nu sunt singurii care n-au citit mare lucru la viata lor! Cine se mai ocupa de pregatirea lor intelectuala in mocirla asta de fotbal unde banul e singurul scop? Cred ca totusi Morutan putea fi pe aceeasi lungime de unda cu Jiji ca nici asta nu a citit nimic la viata lui!Nici macar cartile scrise de ,,el,, in puscarie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează