LIGA 1  ·  FCSB

FCSB. EXCLUSIV Victorie pe linie pentru Gigi Becali! A venit decizia în procesul Adi Popa, Bălgrădean și Alexandru Stan versus FCSB

Comisia pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a dat decizia în primă instanță în procesul intentat de fotbaliștii Adi Popa (31 de ani), Cristi Bălgrădean (32) și Alexandru Stan (31) clubului FCSB.
Comisia pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a dat decizia în primă instanță în procesul intentat de fotbaliștii Adi Popa (31 de ani), Cristi Bălgrădean (32) și Alexandru Stan (31) clubului FCSB.

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 20:16 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 20:41

Comisia pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a dat decizia în primă instanță în procesul intentat de fotbaliștii Adi Popa (31 de ani), Cristi Bălgrădean (32) și Alexandru Stan (31) clubului FCSB. 

Cei 3 au cerut să fie anulate deciziile prin care Gigi Becali le-a suspendat contractele în perioada stării de urgență și să le fie plătite drepturile financiare la nivelul contractelor. Comisia pentru Soluționarea Litigiilor a respins însă cererile fotbaliștilor, a aflat GSP.ro. Decizia în primă instanță poate fi atacată cu apel la Comisia de Recurs și apoi la TAS. 

În schimb, Popa, Bălgrădean și Stan vor primi de la FCSB doar restanțele salariale din afara perioadei stării de urgență.

„Motoreta” câștiga 15.000 de euro lunar de la FCSB. După suspendarea acordului, mai încasa 2.340 de lei de la stat, ca ajutor social.

Dintre cei 3 fotbaliști care au atacat decizia clubului, doar fundașul stânga Alexandru Stan mai e legat prin contract de FCSB. 

VIDEO. Povești incredibile cu Gigi Becali

Citește și alte știri despre FCSB:Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (70)
catalynn  •  13 August 2020, 14:16
Postat de silvio pe 13 August 2020, 09:03

Echipa se numește într-adevăr FC FCSB, pentru că a pierdut marca și dreptul de a folosi numele. O marcă pentru care Gigi a plătit o perioadă, până când nu a mai vrut. Talpan a declarat că Gigi va trebui să plătească 10% din veniturile anuale pentru a putea folosi in continuare marca. Dacă Gigi ar fi plătit, FCSB ar fi fost in continuare Steaua, și nu mai vorbea nimeni de CSA? E in continuare aceeași echipă, doar cu alt nume. Citez: "Conducerea armatei îşi dorea un procent de zece la sută din toate veniturile pe care le obţineau ei şi cred că era vorba de un preţ corect, pentru că este vorba de brandul Steaua. Eu aşa vedeam situaţia şi din vânzarea jucătorilor, pentru că acel jucător purta acest brand pe piept. Nu se pune problema de a vinde acest brand, se pune problema de a stabili un preț”, a declarat Talpan. ", închei citatul. Mai exact, cine plătește pentru brand, îl poate închiria și folosi.. cred că e destul de elocvent pentru toată lumea ca FC FCSB a rămas continuatoarea echipei din 1986, doar că a pierdut brandul Steaua, un brand pe care l-ar fi putut folosi in continuare dacă Becali ar fi plătit...

Ce spui tu este perfect valabil in societatea de astăzi, se practica in multe domenii, inclusiv in sport, și ii spune “franciza”. Treburile sunt simple, poți deschide un Fast food și sa ii spui “La Ghiță” sau sa plătești taxa de franciza și sa ai un McDonald’s. A fost o vreme când chiar și CSA a cochetat cu ideea și într-adevăr dacă ne-a jjjijii platea taxa de franciza se putea numi și considera Steaua, fix cum am procedat FC R care au devenit Rapid ca sa iau un exemplu notoriu dar și recent. Când însă din varii motive ai rămas fără dreptul de folosință al mărcii, chiar dacă prăvălia ta și angajații sunt tot cei de pe vremea când erai sub contract cu McDonald’s nu poți sa spui nimănui fără a te face de rusine ca tu “continui tradițiile glorioase” ale firmei originale, nu!? In plus, fii sigur ca McDonald’s va trimite o armata de Talpani dacă vor vedea ca tu încerci sa duci lumea in eroare ca ai mai fii McDonald’s și câștigi bani de pe urma acestei confuzii, cum face astăzi FC fcsb.

saviola3_4  •  13 August 2020, 09:41

Era pentru gica...

saviola3_4  •  13 August 2020, 09:40

pai, da cum sa conteeze fanii, nuuu conteaza, deloc,nici macar frfm lpf, uefa, fifa.....nuuuuu, conteaza doar MAPN si ICCJ, cred ca de la anul trofeul balon d`or va fi decernat de MAPN asta dupa ce ICCJ vor decide cine are dreptul de fapt prin lege sa il castige! ah, si mai conteaza ceva, mai conteaza fanii celorlalte rivale ale stelei, nu toti, ci doar aia care au suferit zeci de ani de zile, cam de prin 86 asa, aia conteaza, parerile lor sunt edificatorii, aproape la fel de mult conteaza in fotbal ca si MAPN si ICCJ:)

Vezi toate comentariile (70 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1