FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV VIDEO Ioan Hora, ca și plecat de la echipa lui Vintilă! Când se decide soarta atacantului

Articol de , - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 20:20

Impresarul Bogdan Apostu a explicat pentru GSP.ro care e situația lui Ioan Hora (31 de ani) despre care Gazeta Sporturilor a anunțat că se află pe lista jucătorilor care vor părăsi FCSB în această iarnă.

„Nu am avut o discuție cu domnul Becali, dar e clar că Ioan Hora nu mai e același jucător ca atunci când a venit la FCSB. Nu neapărat din cauza lui, sunt și factori externi. Probabil n-a mai primit nici așa de multe șanse ca la început. 

Voi avea o discuție cu cei din conducere, probabil nici dânșii nu știu foarte bine. Vom vedea după ultima etapă dacă Hora poate pleca de la FCSB în această iarnă. Va fi decizia celor de la FCSB. Dacă ei vor dori să renunțe, se va găsi o soluție. Hora nu e jucătorul care să stea pentru bani”, a declarat impresarul Bogdan Apostu pentru GSP.ro.

1 golîn 9 meciuri în Liga 1 a reușit Hora în acest sezon pentru FCSB

Vezi și:

FCSB // Gigi Becali, anunță ce se întâmplă cu FCSB după ce DNA i-a pus sechestru pe avere: „Atâția bani mai sunt în cont”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  20 Noiembrie 2019, 21:41

nu veneai la dinamo ...toti care se duc la fcsb ies prin usa din dos !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close