FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Expertiza lui MM Stoica despre prăbușirea FCSB: două MARI CAUZE ale haosului

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 20:56

FCSB // Dincolo de erorile manageriale existente la FCSB, Mihai Stoica, 54 de ani, crede că alte două cauze au dus la situația incredibilă în care echipa a ajuns pe ultimul loc.

Fostul oficial al echipei finanțate de Gigi Becali e de părere că arbitrajele potrivnice, dar și interminabilele deplasări pe ruta București-Giurgiu-Pitești au provocat căderea inimaginabilă din această vară. 

„Ce voiam să spun e că distanța e artificială între CFR și FCSB. FCSB a pierdut 6 puncte din cauza unor erori grave de arbitraj. Cu Astra (n.a - înfrângere cu 1-2) au fost două penalty-uri grave neacordate, iar CFR, care acum spune că e prigonită, a câștigat meciul cu Dinamo dintr-un penalty inventat.  

Mai e ceva. FCSB e atât de jos pentru că echipa asta n-a știut unde joacă. N-a mai avut casă. S-a întâmplat în 2011 cu Ronny Levy, când am jucat un meci pe teren propriu inclusiv la Constanța. S-a întâmplat și cu Mirel Rădoi. 

M-am trezit la un moment dat și nu știam unde sunt: în cantonament, la Pitești sau în Armenia? Disconfortul psihic bate disconfortul fizic! E ceva înfiorător!”, a declarat MM Stoica, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

FCSB // Mihai Stoica despre 3 preparatori fizici cu nume la FCSB: „Avea voce de pisică, pungi în picioare și 3 fesuri pe cap! Făcea Tamaș mișto de el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
adriann_
adriann_  •  05 Septembrie 2019, 00:46
Postat de kikostel pe 04 Septembrie 2019, 15:54

Ziariștii nu cunosc sensul cuvintelor. Doar un expert poate face o expertiză, in vreme ce MM Stoica nu e și nu va fi niciodată expert în fotbal! La păcălitul oierilor se pricepe, poate că e chiar expert. Dar atât și nimic mai mult!

In pacalirea oierilor e deja academician :))) Daca scria in puscarie cartea "10 metode ca sa-l mulgi de bani pe Becali" acum era milionar prin munca onesta :)))

caoradea
caoradea  •  04 Septembrie 2019, 20:26

Expertiza ? In ce ? In a fura banii ? In a linge mana oierului ? Mai terminati odata cu psihopatul asta si fostul lui sef ! Nu o sa mai deschid siteul vostru, chiar nu ma intereseaza ce face, gandeste Bekaliskert, Mimiskert... Dc chiar vreti expertiza discutati cu Lucescu, Bölöni etc.... Voi numsi cu agramati, nonvalori, puscariasi...

kikostel
kikostel  •  04 Septembrie 2019, 15:54

Ziariștii nu cunosc sensul cuvintelor. Doar un expert poate face o expertiză, in vreme ce MM Stoica nu e și nu va fi niciodată expert în fotbal! La păcălitul oierilor se pricepe, poate că e chiar expert. Dar atât și nimic mai mult!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează