FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

În provincie, FCSB continuă să fie Steaua! Ce performanță a reușit echipa roș-albastră

Stadionul din Galați plin ochi, o imagine extrem de rară la meciurile de fotbal din România
FOTO sportpictures.eu +33   FOTO
Stadionul din Galați plin ochi, o imagine extrem de rară la meciurile de fotbal din România FOTO sportpictures.eu

Articol de , , - Publicat luni, 11 iulie 2022 07:53 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 08:23

Amicalul disputat de FCSB la Galați (1-0) a produs un interes uluitor. 13.000 de spectatori au umplut arena până la refuz și alte mii de fani gălățeni au rămas la porțile stadionului.

„Unde e Steaua sunt și suporterii! Toată lumea se uită la noi. Am umplut stadionul la Chișinău, o să-l umplem și la Galați”. Declarația lui MM Stoica, făcută vineri, a fost confirmată din plin de ambianța amicalului Oțelul - FCSB 0-1, disputat sâmbătă seara la Galați.

Ședință de urgență convocată la FCSB: „E inadmisibil să te prezinți așa!” + De ce au vrut să scoată echipa de pe teren la Galați
FCSB
Ședință de urgență convocată la FCSB: „E inadmisibil să te prezinți așa!” + De ce au vrut să scoată echipa de pe teren la Galați

Stadionul a fost arhiplin, în ciuda faptului că atunci când s-a perfectat disputarea meciului, FCSB a fost de acord cu condiția ca intrarea să fie liberă, însă ulterior clubul de pe malul Dunării a pus bilete - 50 lei la tribuna 1 și 15 lei la tribuna a II-a.

Arena a fost efectiv luată cu asalt, exact ca înainte de Revoluție, când vizita unor formații ca Steaua și Dinamo umpleau toate stadioanele din provincie, chiar cu multe ore înainte de start. 

Interesul pentru amicalul Oțelul - FCSB a fost atât de mare încât mii de oameni au rămas la porțile stadionului și nu au mai fost lăsați să pătrundă în arenă fiindcă nu mai era disponibil niciun scaun liber.

În provincie, FCSB continuă să fie Steaua! Ce performanță a reușit echipa roș-albastră
După startul meciului, mii de oameni au rămas pe dinafara arenei. Acestora li s-a refuzat accesul fiindcă nu mai erau locuri libere

Nici măcar pe scările de acces nu mai era loc! Fanii rămași pe dinafară n-au plecat însă acasă, motiv pentru care, de la stația de amplificare a stadionului, pe finalul primei reprize, crainicul a repetat mesajul ca spectatorii să nu părăsească arena după terminarea primei reprize, fiindcă ar risca să piardă locul în incintă, din moment ce afară așteptau alte câteva mii!

10.500de spectatori au fost la Arad, la Supercupa României dintre CFR și Sepsi 1-2, meci care a început la ora 20:30

Partida a fost destul de echilibrată, deși Oțelul e nou-promovată în liga secundă, iar FCSB a folosit garnitura standard, foarte probabil primul „11” pe care îl va alinia și duminică seară, la debutul în noul campionat, când adversară îi va fi Universitatea Cluj. 

13.000de spectatori au vizionat la Galați amicalul dintre Oțelul și FCSB 0-1, care a avut startul la 20:00

S-a jucat extrem de tare, de multe ori peste limita regulamentului, iar singurul gol al întâlnirii a fost reușit de Florinel Coman, cu un șut spectaculos la vinclu, în minutul 66.

În provincie, FCSB continuă să fie Steaua! Ce performanță a reușit echipa roș-albastră
Duelurile au fost de multe ori extrem de tari, Cordea fiind unul dintre cei care au simțit pe propria piele agresivitatea jucătorilor lui Dorinel Munteanu FOTO Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Toți fac record când vine FCSB

În sezonul precedent, aproape toate echipele din Liga 1 care au jucat cu FCSB pe teren propriu în perioada în care nu existau niciun fel de restricții pentru combaterea pandemiei de Covid au realizat recordul de asistență pe teren propriu atunci când au primit vizita roș-albaștrilor. CFR, Universitatea Craiova și Rapid s-au înscris pe această listă.  Cine a făcut record cu FCSB

Cine a făcut record cu FCSB

MeciSpectatori
CFR - FCSB 0-116.000
CSU Craiova - FCSB 0-130.000
Rapid - FCSB 1-035.000
Sepsi - FCSB 0-04.200
FC Argeș - FCSB 2-312.707
CS Mioveni - FCSB 1-18.000
FC Voluntari - FCSB 2-28.614

Toate recordurile de asistență sunt ale FCSB-ului

  1. Meciul din campionatul trecut care a avut cea mai mare prezență pe stadion a fost FCSB - Dinamo 6-0, când au fost 36.147 de spectatori. 
  2. Partidele care au produs cele mai mari audiențe la TV au fost FCSB - Dinamo 6-0 și CSU Craiova - FCSB 0-1, în jur de 1 milion de telespectatori. 
  3. E echipa care a terminat pe primul loc în topul mediei fanilor la jocurile de acasă: a avut 10.500, peste Rapid (10.000) și CSU Craiova (8.500).

Există FCSB și restul României

În decembrie 2019, GSP a comandat efectuarea unui sondaj în rândul iubitorilor de sport din România, pentru a afla preferințele acestora inclusiv în privința echipelor cu care simpatizează. Firma GfK, una dintre cele mai renumite case de sondare a opiniei publice, s-a ocupat de studiu, iar rezultatul a arătat că FCSB își subordonează total competitoarele.

În provincie, FCSB continuă să fie Steaua! Ce performanță a reușit echipa roș-albastră
După meci, cei mai mici dintre fanii gălățeni au intrat pe teren pentru a lua autografe și a face selfie-uri cu jucătorii roș-albaștrilor FOTO Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cărei echipe de fotbal din România îi sunteți suporter?

FCSB40,9%
Dinamo13,7%
CS Universitatea Craiova8,8%
CFR Cluj7,4%
Steaua4,8%
Rapid4,7%
Poli Iași2,8%
Petrolul2,2%
Viitorul2%
FC Argeș2%

VIDEO Totul despre FCSB - U Cluj

Citește și:

Transfer la FCSB anunțat în direct de MM Stoica: „Mâine îl prezentăm! Are 30 de ani, titular toată cariera”

Mihai Stoica, impresionat după Oțelul - FCSB: „Ceva ieșit din comun!” + ironie la adresa lui CFR: „Eu țin cu Sepsi de mic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
Moshu
Moshu  •  11 Iulie 2022, 15:55
Postat de Averroes pe 11 Iulie 2022, 09:27

gluma ta de echipa a retrogradat, s-a tarat prin namolul diviziilor inferioare, iar tu iti imaginezi ca ironizezi locul 2 din Divizia A. ***

Mai,echipa aia cit a fost lasata-n pace era "nasul"tuturor de prin Bucuresti,va batea pe unde va prindea !Acum saracuta,daca a ajuns pe mana altui puscarias, a patit-o,dar isi revine,pana mai luati voi un titlu o sa fie unde a fost si mai mult decit atit !

Moshu
Moshu  •  11 Iulie 2022, 15:51
Postat de Averroes pe 11 Iulie 2022, 09:25

Folosesti eronat cuvantul etern...nu stii cand sare iepurele din tufis si ne face sa-ti cantam vesnica/eterna pomenire...

O sa traim si o sa vedem....ca vor fi eterni in neputinta lor !

Toty67
Toty67  •  11 Iulie 2022, 15:26
Postat de luciann pe 11 Iulie 2022, 13:24

Nicio noutate, toti stim asta...in alta ordine de idei, ati activat toti haterii cu articolul asta!:))) Mai ales ca l-ati "lansat" la matineu!:)))

Ce știi tu? Este FCSB, așa scrie, nu Steaua! Hater se pare că ești tu și ziaristul de doi bani care a scris articolul!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează