FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-3

Reacția lui Ilie Dumitrescu după FCSB - Farul: „Nu avem cum să facem exercițiul ăsta de imaginație cu un antrenor care e acum la FCSB”

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 07:12 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 09:07

La finalul meciului FCSB – Farul 2-3, Ilie Dumitrescu a comentat situația lui Mihai Pintilii.

Întrebat dacă rezultatul ar fi fost altul dacă FCSB ar fi avut pe bancă un antrenor cu licență PRO, Ilie Dumitrescu a explicat că poziția în care se află Mihai Pintilii e una complicată din cauza implicării la echipă a lui Gigi Becali.

Basarab Panduru s-a luat de Mihai Pintilii după ce i-a auzit discursul: „Adică nu vrei să câștigi campionatul” + Ironie către antrenorul FCSB: „Mă uitam după Puya”
FCSB - FARUL 2-3
Basarab Panduru s-a luat de Mihai Pintilii după ce i-a auzit discursul: „Adică nu vrei să câștigi campionatul” + Ironie către antrenorul FCSB: „Mă uitam după Puya”

Concluzia lui Ilie Dumitrescu după FCSB - Farul 

„Poți să ai 7 licențe, dacă nu iei tu deciziile 100%... Dacă iei tu deciziile, poate nu începi așa, poate nu ajungi așa... 

Nu avem cum să facem exercițiul ăsta de imaginație cu un antrenor care e acum la FCSB, pentru că el nu poate să aibă reacție. Nu poți să ai reacție”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Mihai Pintii după FCSB – Farul

Din păcate, am pierdut pe niște greșeli, îmi pare rău de băieți. Ăsta-i fotbalul, mergem înainte! Nu știu, poate trebuia să tragem de timp, să mai facem un fault, nu știu ce să mai zic.

Nu vreau să acuz pe nimeni, e vina tuturor, de la staff și până la jucători. Mi-e greu să dau în vreun jucător anume. Am pierdut, din păcate, 3 puncte importante. Dawa a făcut meciuri bune altădată.

Florinel Coman? Să dea Dumnezeu să fie sănătos! Eu zic că va intra și titular, e deja acel Coman de când a sosit la Steaua.

Întăriri? Să fiu eu mai tare! Suntem câte doi pe post. Când noi am câștigat în minutul 90?! Acum așa a fost să fie, se bucură toți când câștigă, se supără toți când pierd.

- Mihai Pintilii, antrenor FCSB

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Farul 2-3: „Nu am știut să gestionăm anumite situații”

Citește și: 

Hagi a „desemnat” MVP-ul thrillerului cu FCSB: „Fantastic! Cel mai bun de pe teren”

Olaru și Cordea au acuzat după eșecul cu Farul: „Și-a bătut joc de noi azi” + Hagi le-a răspuns imediat: „E mai plauzibil ce zic eu!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Doralin
Doralin  •  30 Ianuarie 2023, 11:13

Ilie are dreptate! Gigi are de fapt o jucarie, echipa, clubul, chiar si Meme, sunt jucariile lui, iar el , Maestrul Papusar

Vezi toate comentariile (1)
Comentează