FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 4-0

Prepeliță, după 0-4 cu FCSB: „Mi-e rușine, am jucat lamentabil!”

FCSB - FC Argeș 4-0 | Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, e mâhnit de seria elevilor săi în play-off, 6 înfrângeri în 7 etape. +14   FOTO
FCSB - FC Argeș 4-0 | Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, e mâhnit de seria elevilor săi în play-off, 6 înfrângeri în 7 etape.

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 22:40 / Actualizat luni, 02 mai 2022 23:05

FCSB - FC Argeș 4-0 | Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, e mâhnit de seria elevilor săi din play-off, 6 înfrângeri în 7 etape.

Mi-e rușine, a fost o prestație lamentabilă. Am primit goluri la faze simple. Am tras un semnal de alarmă după calificarea în play-off. Meciurile din sezonul regulat au fost cu presiune, iar jucătorii au arătat altfel atunci. 

Din păcate pentru noi, am fost cu totul altă echipă după intrarea în play-off. Astfel de prestații nu fac bine nimănui, eu sunt primul vinovat!”, a declarat Prepeliță la Prima Sport 1.

Cine ia titlul? FCSB și CFR sunt la mâna lor + Craiova are nevoie de un miracol
PLAY-OFF
Cine ia titlul? FCSB și CFR sunt la mâna lor + Craiova are nevoie de un miracol

FCSB - FC Argeș 4-0. Andrei Prepeliță, despre...

  • Joao Miguel, gafeurul cu repetiție din apărarea Argeșului: „Am contat pe ce jucători am avut la dispoziție. După meciul cu Craiova, am încercat să schimb, dar Miguel a făcut un sezon regulat bun. Într-adevăr, a greșit la Cluj în decembrie, apoi au venit și alte erori. Nu judec niște jucători care au arătat într-un fel cândva, iar acum arată altfel. Pun aceste erori pe relaxare. E un băiat la locul lui, nu cred în lucruri necurate. Presiune e la fotbal, greșești, trebuie să intri și să faci meciuri bune”
     
  • meciul următor, cu CFR Cluj: „Vom încerca să schimbăm ceva, nu trebuie să ajungem la meciul cu CFR și să ne gândim că am putea repeta un astfel de rezultat. Trebuie să ne scuturăm, e un moment greu, dar suntem bărbați și trebuie să arătam asta pe teren

Cele mai tari imagini din FCSB - FC Argeș 4-0

+10 FOTO

MM Stoica, explozie de bucurie la FCSB - FC Argeș! Cum l-au surprins camerele TV
FCSB - FC ARGEȘ
MM Stoica, explozie de bucurie la FCSB - FC Argeș! Cum l-au surprins camerele TV
Jucătorul suspectat de Becali pro-CFR a ajutat-o și pe FCSB! Penalty de județeană pe Arena Națională
FCSB - FC ARGEȘ
Jucătorul suspectat de Becali pro-CFR a ajutat-o și pe FCSB! Penalty de județeană pe Arena Națională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fanfcarges
fanfcarges  •  03 Mai 2022, 10:42

prietene, ati fost presul astora din playoff, chiar nu ti-e rusine? chiar nu va este rusine, penib1l1lor?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează