FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 4-0

Toni Petrea, după FCSB - FC Argeș 4-0: „S-au văzut semnalele trase în ultima săptămână”

FCSB s-a impus clar în fața celor de la FC Argeș, scor 4-0. Toni Petrea (47 de ani), antrenorul clubului bucureștean, a fost încântat de prestația elevilor lui. +14   FOTO
FCSB s-a impus clar în fața celor de la FC Argeș, scor 4-0. Toni Petrea (47 de ani), antrenorul clubului bucureștean, a fost încântat de prestația elevilor lui.

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 23:13 / Actualizat luni, 02 mai 2022 23:13

FCSB s-a impus clar în fața celor de la FC Argeș, scor 4-0. Toni Petrea (47 de ani), antrenorul clubului bucureștean, a fost încântat de prestația elevilor lui. 

Toni Petrea este deja cu gândul la meciul CS Universitatea Craiova - FCSB, de duminică, ora 19:30. 

MM Stoica, explozie de bucurie la FCSB - FC Argeș! Cum l-au surprins camerele TV
FCSB - FC ARGEȘ
MM Stoica, explozie de bucurie la FCSB - FC Argeș! Cum l-au surprins camerele TV

Toni Petrea, după FCSB - FC Argeș 4-0

„Nu cred că au de ce să fie supărați, Florinel Coman a avut o contribuție majoră la acel gol. Își dorește și el să marcheze. Nu a reușit astăzi, dar evoluția lui a fost foarte bună. Ne-am propus să câștigăm astăzi, 1-0, 2-0, trebuia să câștigăm. Mă bucură că am marcat mai multe. Toate semnalele trase în această săptămână s-au văzut. Au înțeles și au avut o evoluție foarte bună.

Meciul de la Craiova va fi important. E o partidă dificilă, cu un adversar care vine din urmă, a câștigat pe linie în ultima perioadă. Sper să arătăm la fel de bine, iar evoluția noastră să fie la fel de bună. Nu putem să prevedem ce se va întâmpla acolo. Cert e că suntem două echipe ofensive, cărora le place să joace, să construiasă, să își creeze ocazii de poartă. 

Totul va conta în lupta pentru titlu. Pentru publicul neutru e o luptă frumoasă, deschisă, cum nu a mai fost în ultima perioadă. Avem tinerețea de partea noastră, valoarea jucătorilor, încercăm să ajungem la un fel de maturitate prin care să putem cuceri titlu”, a spus Toni Petrea, la Orange Sport. 

Citește alte știri din Liga 1:

FCSB - CFR Cluj, cu VAR? Balaj: „Ar fi un ajutor imens!” » Roș-albaștrii au altă propunere

VIDEO+FOTO Jucătorul suspectat de Becali pro-CFR a ajutat-o și pe FCSB! Penalty de județeană pe Arena Națională

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  03 Mai 2022, 08:35

Dilemă: dacă cineva cere un test antidoping la fecesebeu, câți vor fi răciți etapa viitoare?

atacstelar
atacstelar  •  02 Mai 2022, 23:30

sa-i spuna careva lui toni petrea ca exact asa ne-a surpins clona csu ca nu a mai jucat deschis ci a jucat ca o echipa mica in tur,la mica ciupeala,iar arbitru a contribuit decisiv la castigarea acelui joc de catre clona csu,meciul ala in cel mai rau caz trebuia sa fie egal si acum clona csu nu mai avea nici matematic sansa la locul 2,ca sambata dupa meciul kfrului nu o sa mai aiba matematic sanse la locul 1.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează