FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 4-0

NOTE GSP De la 2 la 9 » Tavi Popescu a dezamăgit în al doilea meci la rând pentru FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 08:23 / Actualizat marti, 03 mai 2022 09:17

FCSB, locul 2 în Liga 1, continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj și a reușit o victorie categorică în fața lui FC Argeș, 4-0.

Formația roș-albastră a prestat un joc sigur și nu a avut emoții în ceea ce privește victorie, având 2-0 încă de la pauză.

Cine ia titlul? FCSB și CFR sunt la mâna lor + Craiova are nevoie de un miracol
PLAY-OFF
Cine ia titlul? FCSB și CFR sunt la mâna lor + Craiova are nevoie de un miracol

Darius Olaru, cel mai bun în FCSB – FC Argeș

Marcator a două goluri, în minutele 34 și 83, Darius Olaru a fost cel mai bun jucător de pe teren, continuând forma bună din precedentele etape. Pentru evoluția sa, mijlocașul a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor.

Marlcom Edjouma și Octavian Popescu au fost singurii jucători de la FCSB care au dezamăgit, fiind notați cu 5. Puștiul de 19 ani e la al doilea meci consecutiv cu nota 5 în caseta tehnică din ziar. 

Joao Miguel a luat nota 2

Joao Miguel, cel care a făcut un penalty în minutul 7, a fost cel mai slab jucător de pe teren. Fundașul argeșenilor a fost notat cu 2. Evoluții slabe au avut și portarul Micle și fundașul Ișfan, care au luat 3.

7a primit Toni Petrea, antrenorul FCSB. Andrei Prepeliță, tehnicianul lui FC Argeș, a luat 4

Nu cred că Florinel are de ce să fie supărat, a avut o contribuție majoră la acel gol reușit de Olaru. Își dorește și Coman să marcheze. Nu a reușit, dar evoluția lui a fost foarte bună. Ne-am propus să câștigăm, 1-0, 2-0, trebuia să câștigăm. Mă bucură că am marcat mai multe goluri. Toate semnalele trase în ultima săptămână s-au văzut. Au înțeles și au avut o evoluție foarte bună.

Meciul de la Craiova va fi important. O partidă dificilă, cu un adversar care vine din urmă, a câștigat pe linie în ultima perioadă. Sper să arătăm la fel de bine, iar evoluția noastră să fie la fel de bună. Nu putem să prevedem ce se va întâmpla acolo. Cert e că suntem două echipe ofensive, cărora le place să joace, să construiască, să își creeze ocazii de poartă
-Toni Petrea, antrenor FCSB

Notele GSP după FCSB – FC Argeș

De la 2 la 9 » Tavi Popescu a dezamăgit în al doilea meci la rând pentru FCSB

VIDEO Viorel Tudose, necruțător după FCSB - FC Argeș 4-0: „Nici în curtea școlii nu greșeam ca Joao Miguel!”

Citește și:

Florin Tănase, deranjat de ministrul Apărării: „Mă duc să-i arăt pașaportul” + „CFR să nu mai țipe, după ce s-a întâmplat cu Farul”

Basarab Panduru, elogii pentru un jucător de la FCSB: „Tot ce face este bun!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
robotucigas
robotucigas  •  03 Mai 2022, 10:39
Postat de geogeo pe 03 Mai 2022, 10:15

Au si ziaristii clientii lor. Pe vremuri, cand juca Enache la FCSB, orice ar fi facut, oricum ar fi jucat, mai mult de 3, 4 sau 5 nu primea, pentru ca avusese un conflict cu un ziarist. Octavian Popescu a jucat slab si merita 5. Numai ca n-am inteles cu ce a fost vinovat portarul Argesului de i-au dat 3. Poate are o mica vina la ultimul gol, dar altfel a fost ok. Cred ca nici Latovlevici n-a fost de 3.

Ești dus! Nici eu nu-l suport pe jucător, dar nu poți spune asta despre ziariști. Vor și ei un noul Hagi, popesc sau alți. Nu este rău să speri. Doar ca timpul trecut fără un jucător bun ne face sa ne exprimăm așa. Da! Este un jucător mediocru Tavi Popescu, asa cum este și Markovici, Bairam sau care mai sunt pe piață. Cu toate astea copii au ceva goluri, Markovici are goluri și niciodată nu joacă un meci întreg. Asta este, pe cine dracu sa mai lăudăm și noi. Cei de afară stau numai pe bancă pentru ca nu fac față, iar ăștia avem prea multe așteptări de la ei. Jucătorul nu este rău, dar lumea deja învață stilul lui și este ușor de citit. Are aere de vedete și au uitat sa învețe și altceva. Un jucător bun este complet, nu fac 3 driblinguri și dau goluri din nimereala. După Markovici este forță, dacă Craiova îl duce pe drumul bun îl vad într-o echipa mare din Europa titular. I nu rezerva ca toți cei ce pleacă

mzm1
mzm1  •  03 Mai 2022, 10:34

Cred că notele jucătorilor nu ar trebui acordate mecanic: ai realizări (driblinguri, suturi la poartă, goluri) primești notă bună, n-ai realizări, notă slabă. Un jucător tehnic și periculos pentru poarta adversă, cum este Octavian Popescu, nu poate primi nota 5. Simpla sa prezență in teren reprezintă un pericol pentru poarta adversă. El este supravegheat in permanență de 2-3 jucători adverși, creîndu-se astfel spații de pătrundere pentru colegii săi. De asemenea, consider că Tănase putea primi nota 9. Este peste tot și face lucruri formidabile! Toată echipa a jucat excelent, dar nu la intreaga capacitate. Jocul de la Craiova va fi hotărâtor pentru FCSB, deoarece orice rezultat in afară de victorie va insemna, practic, pierderea campionatului.

geogeo
geogeo  •  03 Mai 2022, 10:15

Au si ziaristii clientii lor. Pe vremuri, cand juca Enache la FCSB, orice ar fi facut, oricum ar fi jucat, mai mult de 3, 4 sau 5 nu primea, pentru ca avusese un conflict cu un ziarist. Octavian Popescu a jucat slab si merita 5. Numai ca n-am inteles cu ce a fost vinovat portarul Argesului de i-au dat 3. Poate are o mica vina la ultimul gol, dar altfel a fost ok. Cred ca nici Latovlevici n-a fost de 3.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează