FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

FCSB - FC BASEL 0-1 // Dragoș Nedelcu avertizează după ce apărarea „roș-albaștrilor” a comis-o grav cu Basel: „Astfel de gafe ne pot costa titlul”

Articol de , , - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 14:52

FCSB - FC BASEL 0-1 // Dragoș Nedelcu (22 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa în fața lui FC Basel, 0-1, în primul amical din 2020.

Neatenția roș-albaștrilor de la golul elvețienilor a costat-o pe FCSB, iar Dragoș Nedelcu a vorbit despre faza din minutul 85, trăgând un semnal de alarmă pentru viitor.  

„A fost un meci bun. Am întâlnit un adversar foarte dificil. Ne-am făcut antrenamentul cu ei, am progresat. Contează și că ei erau la ultimul meci, noi la primul. E important că ne-a ieșit meciul acesta și am respectat ce aveam de făcut. 

Trebuie să învățăm din acest gol. Nu trebuie să ne oprim dacă nu fluieră arbitrul. A fost greșeala tuturor, toată echipa s-a oprit. Trebuie să învățăm din asta, un astfel de gol ne poate costa titlul”, a declarat Dragoș Nedelcu, în dialogul pe care l-a avut cu jurnaliștii după meci. 

Cum a primit FCSB golul: 

Lovit de un adversar, puștiul Cristian Dumitru aștepta un fault. Echipa s-a oprit. Momcilovic era cu mâinile pe sus când adversarul său a primit mingea și s-a dus vârtej spre poarta lui Vlad, ridiculizându-l pe sârb. Elvețienii au continuat jocul fără nicio ezitare, iar Edon Zhegrova a înscris cu un șut lejer, la colțul lung (85).

VIDEO // Imagini din partida celor de la FCSB cu Basel

+18 FOTO

Vezi și: 

FCSB - FC BASEL 0-1 // FOTO + VIDEO Eșec pe silențios! Roș-albaștrii au pierdut primul amical al iernii, după o fază în care Momcilovic a fost ridiculizat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
hhannibal
hhannibal  •  16 Ianuarie 2020, 19:03
Postat de mario78a pe 16 Ianuarie 2020, 16:27

domnilor ,,zidaristi" iar ati incurcat echipele??? care stelisti? cand vreti voi sa deveniti penibili va iese cu succes!

95% dintre stelisti considera ca FCSB e Steaua!

100002473541087
Danut Ognean  •  16 Ianuarie 2020, 16:53

care stelisti cei din liga a patra?fcsbeul oricum va termina si anul asta pe locul doi sau trei

mario78a
mario78a  •  16 Ianuarie 2020, 16:29

STEAUA JOACA in GHENCEA ! FC FCSB ca *** cu cortul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează