FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 1-1

FCSB - FC BOTOȘANI 1-1. Bogdan Vintilă se gândește la strategia de transferuri: „E pregătită, dar nu pot intra așa în vestiar”

FCSB - FC BOTOȘANI 1-1. Bogdan Vintilă se gândește la strategia de transferuri
FCSB - FC BOTOȘANI 1-1. Bogdan Vintilă se gândește la strategia de transferuri

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 22:34

FCSB și FC Botoșani au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 6 din play-off-ul Ligii 1. Bogdan Argeș Vintilă (48 de ani) a găsit mai multe aspecte pozitive în partida de pe Arena Națională.

Vezi AICI clasamentul din play-off

„Am avut ocaziile mai mari, puteam să mai marcăm, dar ăsta e fotbalul. Ne pregătim pentru următorul joc. Trebuie să învățăm ce avem de învățat din acest joc. Jucătorii să fie mai pragmatici. Sunt încrezător că după acest joc vor învăța multe lucruri. Trebuie să lași capul în pământ, să muncești, Eu consider că au făcut un efort peste medie și vreau să îi felicit pentru atitudine”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă la Look Sport. 

Vintilă se gândește la transferuri

...despre Adi Petre: „Noi avem atacant de careu. Trebuie să avem încredere în calitățile lui. Ajută mult echipa și sunt sigur că vor veni și golurile”

...despre posibila plecare a lui Dennis Man: „Mai avem o lună din acest campionat, noi trebuie să luăm totul pe rând, să ne concentrăm pe fiecare meci. Cei din conducere știu mult mai bine de ofertele pe care le au jucătorii noștri”

 ...despre următoarea perioadă de transferuri: „Avem strategia pregătită pentru viitor, dar nu pot vorbi despre asta. E prematur să spunem că vor veni anumiți jucători, atât timp cât eu intru în acest vestiar cu băieții. Jucătorii ar crede că nu mai am nevoie de ie. Mergem până la capăt cu acest lot în acest sezon, apoi vom vedea”.

VIDEO / Vintilă a analizat prestația elevilor săi

Citește și alte știri despre FCSB - FC Botoșani:

Florinel Coman, vigilent înaintea returului cu Dinamo: „Nu se știe niciodată” + Colegul pe care mizează anul viitor

Gigi Becali, anunț înaintea meciului FCSB - Botoșani: „Man e plecat! Mirel Rădoi știe niște lucruri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jedela
jedela  •  05 Iulie 2020, 03:26

Auzi si la asta... cica mergem inainte.. Fara tine saracule . Ai vrut la stana pai asta ai..o echipa de oi si un cioban

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  04 Iulie 2020, 23:51

Nu e vina lui ca e al treilea antrenor la echipa, dupa Becali si MM.

andy_2008
andy_2008  •  04 Iulie 2020, 23:29

Ceva mai jalnic nu exista. Pleaca ba credinciosul lui peste prajit. Sa stai de mila,rezultate zero.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează