FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 2-2

FCSB - FC BOTOȘANI // Cum l-au tratat fanii FCSB pe Andrei Vlad după gafa cu Rapid Viena

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 22:50

Accidentarea lui Bălgrădean l-a forțat pe Nicolae Dică să înceapă din nou titular cu Andrei Vlad în partida cu FC Botoșani (2-2), goalkeeper-ul care a gafat în meciul FCSB - Rapid Viena 2-1. 

Huiduit copios la meciul de joi de pe Arena Națională, Andrei Vlad a fost iertat în această seară, la Voluntari. Fanii nu i-au mai adresat injurii și l-au aclamat la fiecare intervenție reușită. 

Portarul de doar 19 ani al roș-albaștrilor a alternat totuși intervențiile sigure  cu momentele de ezitare și în partida cu moldovenii.

La conferința de presă premergătoare meciului, Nicolae Dică le-a solicitat fanilor steliști să nu-l primească cu ostilitate pe Vlad. 

"Noi avem încredere în Vlad, i se întâmplă oricărui jucător. E important că el are un caracter puternic.

Şi eu am fost huiduit încă de la încălzire de suporteri când eram jucător. Eu sper ca fanii să nu-l huiduie și să fie alături de fiecare jucător", spunea Dică sâmbătă. 

Urmărește AICI partida FCSB  - FC Botoșani

Vezi și: Dialog spumos la pauză între vedeta moldovenilor și un fan stelist: "Ibrahimovic e fratele meu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
137729076992236
Conache Pavel  •  03 Septembrie 2018, 06:22

Dupa parerea mea Vlad ar trebui sa treaca pe banca derezerve si sa cugete la ce-a facut, nu tine chestia cu varsta ptr. ca este fotbalist profesionist (adica asta este meseria lui), este platit pentru asta si trebuiesa-si faca treaba cat mai bine; in niciun domeniu de activitate nimeni nu are rabdare, sunt doar doua alternative : 1. trece peste gafele facute si isi revine urgent si 2. va ajunge sa "frece" banca de rezerve pana-i albeste barba. Cocolosindu-l toti ii fac un desrviciu si se poate ivi un nou caz "alibec", ca portar ai mari responsabilitati pe care trebuie sa ti le asumi, asa ca.....succes.

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  02 Septembrie 2018, 23:55

L-au traumatizat pe bietul Vlad, nu mai îndrăzneşte copilu' să intervină la mingile din preajma barelor ca să nu greşească iar, aşa că a încasat golurile alea...

stefan..
stefan..  •  02 Septembrie 2018, 23:40

O data in viata... Mulțumim, Andrei Vlad! Ti ai facut datoria. Respect, Rapid Viena! Presa gigista avea nevoie de un sut in partea dorsala . Ne vedem in "sampionlig".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează