FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 0-2

FCSB - FC BOTOȘANI 0-2 // Ilie Dumitrescu, necruțător după înfrângerea celor de la FCSB: „Nu mai putem vorbi despre tactică” » A criticat doi jucători

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 09:12

FCSB a pierdut cu FC Botoșani, 0-2, după o evoluție modestă a jucătorilor antrenați de Bogdan Andone.

După meci, Ilie Dumitrescu a analizat prestația celor de la FCSB și decizia lui Bogdan Andone de a-l folosi pe mijlocașul Diogo Salomao ca fundaș stânga.

„La ce am văzut, nu mai putem vorbi despre tactică. Când începi cu Salomao fundaș stânga, ce să mai zic... Nu știu ce a încercat Andone, dar e clar că nu i-a ieșit.

Pe de altă parte, e de înțeles și omul acesta. Cred că printre accidentați sunt mai multe nume importante decât au mai rămas pe teren”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu: „e INADMISIBIL”

Fostul antrenor i-a criticat și pe cei doi fundași centrali de la FCSB,  Iulian Cristea și Bogdan Planic.

Pe linia de fund, jucătorii au fost foarte uşor de depăşit. Ce am văzut la Planic şi Cristea e inadmisibil! Au fost nişte ocazii incredibile pentru Botoşani. Fundaşii centrali atât de uşor au fost depăşiţi”.

„Eu de doi ani zic că nu avem fundași centrali. De Planic mi s-a spus că e cel mai bun, dar uite cât de ușor a trecut de el” Gigi Becali

4a fost nota primită de Iulian Cristea și Bogdan Planic din partea Gazetei Sporturilor după FCSB - FC Botoșani

Citește și:

Cornel Dinu, nemilos cu echipa lui Gigi Becali: „Adevărata Steaua n-ar fi pățit așa ceva. E dramatic!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
louis20164
louis20164  •  30 Iulie 2019, 15:41

Asta este tactica pe care Ilie Dumitrescu in calitate de prim sfatuitor i-o face lui Gigi Becali tot timpul, si chiar Ilie este cel care critica aceasta tactica. "Vinovatul" pentru acest rezultat si pentru toate esecurile din ultimii ani este preparatorul fizic care tocmai ce a fost dat afara. Acest geniu al fotbalului, Ilie Dumitrescu, care a fost un "antrenor excelent si a facut treaba oriunde a antrenat", l-a batut la cap pe Becali sa-si concedieze preparatorul fizic de cate ori a avut ocazia in ultimii ani, si de multe ori in direct la TV, pentru ca poate va veni inapoi prietenul lui bun T Neubert, care din pura intamplare locuieste intr-una din casele sale. Si nu este de vina atat de mult Ilie Dumitrescu deaoarece este sarac cu duhul iar fondul lui lexical este extrem de redus (Cornel Dinu cate este el considerat de senil i-a facut o foarte buna caracterizare), ci cei care il asculta pe Ilie, acest geniu ascuns al fotbalului romanesc, de la televiziunile care il angajeaza sa-si spuna ineptiile si banalitatile pana la Jiji Becali care se apleaca incotro bate vantul. Treaba este simpla, majoritatea patronilor se baga la propria echipa chiar daca nu ies in fata televizoarelor ca Jiji, dar in primul rand iti trebuie un antrenor care are ceva in cap ca sa poti face jucatorii sa progreseze si sa joace ceva, asa ca dragi fani ai Stelei aka FCSB, cu parere de rau va spun ca mai aveti de asteptat mult pana se vor intampla urmatoarele lucruri bune la echipa. Ad

1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Iulie 2019, 13:27

Gresit Iliuta, tactica a fost "Invartita de la Pitesti", un fel de "New Ciuleandra"! Pe vremuri, la un meci dintre Spania si Romania, regretatul antrenor Titi Teasca striga: "Hai Ozonele, pune osul si nu mai contempla natura!", la care Ozon i-a replicat: Las-ma mestere sa-mi clatesc si eu ochii ca prea frumos joaca Gento & Co!".

138672209828437
Gelu Oanca  •  30 Iulie 2019, 13:22

Ilie este ***, dar sa facut *** ciuda ca au pierdut ***, mai putin si plangea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează