FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 0-2

FCSB - FC BOTOȘANI 0-2 // VIDEO+FOTO Năuciți după o primă repriză-fulger! FCSB a fost de nerecunoscut și a pierdut clar » Cum arată ACUM clasamentul

FCSB - FC Botoșani // foto: Raed Krishan +26   FOTO
FCSB - FC Botoșani // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 21:57

FC Botoșani a produs surpriza începtului de sezon în Liga 1. Aflați într-o formă de excepție, moldovenii au câștigat în deplasare cu FCSB, 2-0 (Andronic '18, Ongenda '41), după o primă repriză năucitoare.

Vezi AICI statisticile meciului

VIDEO cu golurile și cele mai tari faze

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

Astrele le-au fost potrivnice celor de la FCSB în partida disputată într-un nou exil, de data aceasta la Pitești. Echipa lui Bogdan Andone a luat ghinionul în brațe încă din minutul 12, când Dennis Man, unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei, s-a accidentat. Man, suspect de ruptură musculară, a părăsit terenul în lacrimi, stricând planul inițial al lui Andone.

Accidentarea lui Man a dat peste cap întreaga partitură tactică a echipei. Improvizația cu Salomao, folosit fundaș stânga, a pierit repede, antrenorul FCSB-ului regândind strategia. L-a trimis în teren pe Mihai Bălașa, retrăgându-l în linia apărării pe Lucian Filip.

fcsb botosani 1 +27 FOTO

Fundașii FCSB-ului, depășiți clar

Cei doi au fost însă carne de tun pentru Hervin Ongenda și macedoneanul Ashkovski, care s-au distrat pe cinste cu apărarea roș-albaștrilor pe durata primei reprize. Inexistenți în atac și de o vulnerabilitate alarmantă în apărare, se punea doar problema minutelor până când FC Botoșani avea să marcheze.

Iar deschiderea scorului a venit în minutul 18. Puștiul Răzvan Andronic, 19 ani, a fost omul potrivit la momentul potrivit, îndeplinând o simplă formalitate după ce magistralul Ashkovski a ridiculizat apărarea visătoare a FCSB-ului.

Ashkovski, aflat în zi de dribling, a fost aproape de golul doi în minutul 35, dar Botoșaniul nu s-a oprit și a înscris în minutul 40, când Ongenda, lăsat singur la marginea careului, a înscris printr-o execuție de efect.

Putea fi 0-3 până la pauză, dar același Andronic și-a arătat lipsa de experiență și a ratat singur cu poarta goală, după o nouă fază-șampanie concepută de echipa lui Marius Croitoru.

Au alergat degeaba după egalare

FCSB a rămas dezorientată și după pauză. Ocaziilor roș-albaștrilor le-a lipsit periculozitatea, chiar dacă posesia a fost mai clară decât în primele 45 de minute. Echipa lui Bogdan Andone a alergat amețită după egalare, dar n-a putut destabiliza nici măcar o dată apărarea Botoșaniului.

FCSB suferă astfel prima înfrângere din acest sezon, mult mai îngrijorător fiind însă jocul prestat de echipa lui Andone, unul jenant în multe momente ale meciului. Roș-albaștrii sunt pe 8, cu 4 puncte.

FC Botoșani rămâne neînvinsă după 3 etape. Moldovenii par să fie surpriza plăcută a acestui campionat, instalându-se la căldura emanată de podum. Ce campionat vom avea!

FCSB - FC Botoșani 0-2

  • Au marcat: Andronic '18, Ongenda '41

Dennis Man, 20 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, a părăsit terenul în lacrimi, după doar 12 minute. Titularul din naționala U21 a suferit, cel mai probabil, o ruptură musculară, iar Bogdan Andone s-a văzut nevoit să-l înlocuiască.

3.174de spectatori au asistat la meciul de la Pitești

FCSB: A. Vlad - O. Popescu, I. Cristea, Planic, Salomao - I. Vînă, L. Filip, Oaidă - D. Man, Fl. Tănase, F. Coman
Rezerve: Bălgrădean, M. Bălașa, Belu, Moutinho, O. Perianu, A. Niță, L. Ardelean
Absenți: Momcilovici, Pintilii, Nedelcu, Moruțan, Roman I, Hora și Gnohere (accidentați)

FC Botoșani: E. Pap - Haruț, A. Miron, Chindriș, Soiledis - J. Rodriguez, E. Papa - Ashkovski, Ongenda, Ofosu - R. Andronic
Rezerve: Hankic, E. Florescu, A. Cimpanu, Pițian, Ebenhofer, Holzmann Țigănașu
Antrenor: Marius Croitoru
Absenți: Patache ( suspendat), Golofca (accidentat)

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești) 
Arbitru:  Lucian Rusandru / Asistenți: Radu Ghinguleac, Imre-Laszlo Bucsi

fcsb botosani 4 +27 FOTO

Citește și:  

Gică Popescu i-a dat răspunsul lui Becali cu privire la transferul lui De Nooijer: „E problema dânsului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (428)
adriann_
adriann_  •  30 Iulie 2019, 13:13
Postat de corectu pe 30 Iulie 2019, 07:36

Firma FCSB nu exista in 2003.A aparut in 2017.11 ani le-a trebuit Armatei sa se gandesca pentru a actiona in instanta? Cat timp G.B. le-a dat bani a fost bine. Trist e ca Steaua joaca slab si rezultatele se vad.E vorba si de acci- dentati.Momcilovici nu joaca de 1 an.Nu s-a mai recuperat?E grav. Sistemul 4-3-3 nu functioneaza.Si pentru faptul ca echipa e obosita.Cam devreme.

Prostea, firma FCSB e infiintata in 2003, de la infiintarea ei i se trag ciobanului toate pocinoagele :))) Nu mai dezinforma stupid, asta e o informatie care se poate verifica din doua click-uri.

adriann_
adriann_  •  30 Iulie 2019, 13:11

Vai de viata ta ma, unde erai ieri cand ciobanul tau isi dadea practic singur palme in direct la TV? :)))

fara_pista
fara_pista  •  30 Iulie 2019, 09:02

Noroc că se mai împiedică ăștia ai lui Becali... Că altfel s-ar prăpădi de tot cei bântuiți de coșmarul roș-albastru, umiliți de dudelangi și kazahi, chinuiți de azeri sau martori ai impotenței de a da goluri - zero, zero, zero, sau zbătându-se prin ligi inferioare sub oblăduirea primarului și partidului... Să-i mulțumiți lui Gigi că îi e milă de voi și vă mai dă câte-o acadea să sugeți și să vă mai îndulciți amarul! Și să vă mai agitați pe-aici, că tare mă amuză încercările voastre de a masca și a face uitată jalea din curtea proprie...

Vezi toate comentariile (428)
Comentează