FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // FC Sevilla vine la București după Dennis Man! Anamaria Prodan confirmă: „Gigi, putem să luăm milioanele, dar trebuie să avem grijă”

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2019 09:10

Dennis Man, 21 de ani, este pe lista de transferuri a lui FC Sevilla, șefii echipei au luat deja legătura cu oficialii FCSB, dar și cu agentul jucătorului, Anamaria Prodan, parteneră de afaceri cu Sascha Empacher, care s-a întâlnit deja în Spania cu cei de la Sevilla.

Dennis Man la Sevilla! Aceasta poate să fie bomba pe piața transferurilor dată de Gigi Becali în această iarnă. Oficialii celor de la Sevilla s-au interesat în ultima perioadă de Dennis și l-au văzut pe acesta în mai multe meciuri. Inclusiv la cele de la Campionatul European din vara acestui an. 

Primele negocieri în Spania 

Mai mult, directorul sportiv al clubului, Monchi, a avut deja o întâlnire cu Sascha Empacher, unul dintre partenerii Anamariei Prodan, impresarul lui Man. 

Discuțiile au avut loc în Spania, iar din informațiile pe care Gazeta le are în acest moment, Monchi i-a anunțat că urmează să sosească în România, în perioada următoare, pentru a-l vedea pe viu pe jucătorul de 21 de ani.  

Acesta și-a ales să-l urmărească live în confruntările cu Viitorul (15 decembrie) și cu CFR Cluj (22 decembrie), apoi va face un raport amănunțit al jucătorului și va înainta o ofertă concretă pentru un transfer definitiv al arădeanului. 

Surse din cadrul grupării roș-albastre au dezvăluit că există posibilitatea ca Man să fie transferat definitiv la Sevilla pe o sumă rezonabilă, dar în curtea FCSB-ului să poposească și un alt jucător din lotul spaniolilor. 

3este locul pe care îl ocupă Sevilla în La Liga, cu 30 de puncte obținute după 15 meciuri

"Sunt discuții pentru Man"  

În acest moment, cea mai mari problemă o reprezintă suma de transfer pe care Gigi Becali o solicită, aproximativ 20 de milioane de euro! Iar patronul e decis să negocieze la sânge posibila mutare în Spania. 

În trecut, presa internațională a scris de interesul lui Manchester United, AS Roma, Zenit, Fenerbahce și Șahtior Donețk. "Am zis că nu îl dau fără 30 de milioane de euro. Eu cred că voi lua 50. Dacă am o perlă, de ce să o vând ieftin?”, spunea Becali în urmă cu puțin timp.

 Aflată în Statele Unite ale Americii cu ceva probleme personale, Anamaria Prodan, impresara lui Man, a confirmat că există discuții cu o echipă din Spania, dar s-a ferit să îi numească clar pe cei de la Sevilla. 

Sunt discuții cu o echipă foarte importantă din Spania, dar în acest moment nu pot să vă dau mai multe detalii. Dennis este o bijuterie și Gigi știe foarte bine că poate lua milioane bune pe el. Trebuie să fim atenți la negocieri. Momentan suntem în contact, discutăm și să sperăm că totul o să se termine cu bine!", a spus ieri agentul pentru Gazeta Sporturilor.

Cum a comentat Man ofertele primite:

"Sunt un pic bulversat. Bineînţeles, nu este uşor, sunt copil până la urmă, dar încerc să îmi văd de treaba mea, să mă concentrez mai bine pe fotbal. Doar evoluţiile mele şi ce fac eu pe teren vor decide suma pe care voi fi transferat. Pot să spun că mă simt mândru. Înseamnă că fac lucruri bune şi sunt apreciat! M-am maturizat foarte mult. Am venit aici fiind un copil de 17 ani, acum sunt mai matur şi cu capul pe umeri" - Dennis Man

"Denis Man ar putea face faţă la FC Sevilla, el este un jucător bun, cu un potenţial extraordinar" - Bogdan Vintilă, antrenor FCSB 

"Vorbeam cu Contra legat de Dennis Man. Cum reacţionează din punct de vedere tactic, dacă respectă sarcinile, dacă joacă un fotbal total. Mi-a zis că e unul din puţinii jucători din campionatul nostru care joacă un fotbal total. Scoate adversari din joc, finalizează! Jucătorul este un real talent, are toate calităţile"   - Ilie Dumitrescu, analist DigiSport

Cum a crescut cota lui Dennis în ultimii trei ani:

FCSB // FC Sevilla vine la București după Dennis Man! Anamaria Prodan confirmă: „Gigi, putem să luăm milioanele, dar trebuie să avem grijă”

A fost mai tare ca Mirel Rădoi! 

FCSB a achitat celor de la UTA 400.000 de euro în schimbul lui Man. O sumă uriașă, în condiţiile în care era vorba despre un copil care nici nu debutase în prima ligă! Oficialii vicecampioanei n-au plătit niciodată mai mult pentru un junior, chiar dacă au mai adus, de-a lungul timpului, jucători de vârste mici. 

În 2000, steliștii au dat 150.000 de dolari pe Mirel Rădoi. Viitorul căpitan avea 19 ani și venea de la Extensiv, o echipă care se găsea în prima ligă, dar a retrogradat la capătul acelui sezon.

15.500 de euroeste salariul pe care Dennis Man îl primește lunar de la FCSB, el având o clauză de reziliere a contractului uriașă, de 100 de milioane de euro

83e locul ocupat de Man în ierarhia valorică a tuturor jucătorilor născuţi în lume în 1998. Primii sunt Mbappe (PSG), 200 de milioane, Alexander-Arnold (Liverpool), 80 de milioane de euro, și Pulisici (Dortmund), 60 de milioane

ANCHETA GSP // VIDEO Bogdan Vintilă, modest după nominalizarea pentru trofeul de antrenorul anului: „Avem alți antrenori care merită să fie acolo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (77)
gigicoaste
gigicoaste  •  03 Decembrie 2019, 23:01

da.. sa vina "meleoanele". Ce penibili!

ovidiu2019
ovidiu2019  •  03 Decembrie 2019, 22:39

Tocmai a marcat :))

planetfun
planetfun  •  03 Decembrie 2019, 21:30

A dat 1(un gol) in campionatul asta de semi-amatori si e dorit de Sevilla pe 20 de milioane. Ok, boomer !

Vezi toate comentariile (77)
Comentează